run 42.195KSinds eind Mei 2012 heb ik er een passie bij en dat is Hardlopen, met ups en downs gaat het lopen me voorspoedig af al zeg ik het zelf. zonder ooit mee gelopen te hebben met een loopgroep weet ik toch leuke tijden neer te zetten. Het meest trots ben ik voorlopig op mijn laatste tijd op de Halve Marathon 1H31’25”.

Maar net als elk andere hardloper wil ik ooit een marathon lopen. eerst maar ergens in de buurt en lekker uitlopen. Ik dacht er aan om deze voor het eerst in 2016 te gaan doen. maar op 6 maart 2015 heb ik voor het eerst 25K gelopen als training en dit ging mij zonder dat ik echt veel moeite moest goed erg goed af. Ik had nog wel een aantal kilometers meer kunnen afleggen waarschijnlijk maar ik houd me maar rustig aan de 10% regel… maar dat zou kunnen betekenen dat ik mijn eerste Marathon al dit jaar zou kunnen lopen in September of Oktober! Tenminste als alles gaat zoals het nu gaat…

Desalniettemin staat mijn eerste Halve Marathon van 2015 voor de deur. Het wordt waarschijnlijk geen top tijd, maar de voorbereidingen zijn in ieder geval wel goed geweest. Ik heb nog nooit zo veel gelopen in de winter. En dat allemaal dankzij een community op facebook, heerlijk hoe men elkaar ondersteund en motiveerd. ik heb er vele vrienden bij gekregen… Dus ik kan goed aan de start gaan staan bij de Stevensloop in Nijmegen, een nieuw evenement die georganiseerd wordt door de Zeven Heuvelen Loop organisatie. Wat de verwachtingen wel redelijk hoog gespannen maakt… nog maar maar één week te gaan na morgen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s