Door Zwolle (wk10)

Wonen in Zwolle betekend over het algemeen lopen in Zwolle.

ijsselbrugzwolle

Deze week dus alleen maar in de Hanze stad gelopen, toch wel weer heerlijk dat het weer steeds langer licht blijft buiten… daar word je gewoon blij van…
Deze week waren het er 4 verschillende afstanden met een totaal van 52K, waarbij ik op de woensdag voor de tweede keer gezellig heb gelopen met een loopmaatje. Doordat je gaat praten loop je direct een stuk rustiger en dat is eigenlijk wel heerlijk… moet toch maar eens op zoek naar een loopmaatje hier in Zwolle voor een social round. Ik dacht altijd dat ik wel een einzelgänger qua lopen zou zijn, maar in gezelschap lopen is eigenlijk ook wel heel prettig. Over mijn ronde van vrijdag had ik eigenlijk al verteld en vandaag toch iets meer gelopen dan eigenlijk de bedoeling was.

Waarom meer lopen dan de planning? omdat het zulks lekker weer was, de zon scheen heerlijk en het was nagenoeg wind stil hier in Zwolle en over de dijk dat ik maar heb besloten om van mijn 5K een 10K te maken. En ja, ook een beetje voor iemand anders aan het lopen geweest… iemand die door blessure op het moment niet kan lopen. Hopelijk kan ze volgende week weer beginnen aan de training voor de Zandvoort Circuit Loop.

Verder heb ik vandaag de mogelijkheid onderzocht of ik zou kunnen gaan lopen voor het Koningin Wilhelmina Fonds en dat blijkt heel simpel te zijn. Dus vandaag heb ik besloten mijn eerste marathon te gaan lopen voor KWF. Alleen nu nog besluiten of ik me voor dit jaar ga inschrijven of voor volgend jaar.

Verder was het vandaag eigenlijk de bedoeling om te gaan opruimen, maar dat is niet echt gelukt… zeg maar gerust helemaal niet gelukt, wat is het toch verschrikkelijk om zo bevangen te zijn door het hardloop virus. maar ik hoop dat ik er niet zo snel van genees. Maar ik blijf erbij, IK BEN NIET VERSLAAFD!

4 gedachtes over “Door Zwolle (wk10)

 1. Niet verslaafd? Weet je het zeker, ik denk echt dat je nog in de ontkenningsfase zit!

  Maar je bent goed bezig Harm! Die marathon gaat je vast lukken dit jaar. Een social run is zeker leuk, maar het lijkt me niet echt iets om altijd samen te lopen. Eens per week lijkt me de beste optie!

  Like

  1. Nee Sanne, ik ben NIET verslaafd…. hahaha.

   Als alles goed gaat, moet oktober gaan lukken. Dat eens per week dat doelde ik ook op. Maar goed… Ik houd het maar mooi op alleen lopen, kan ik m’n eigen tijd indelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s