Rampweek 12

Deze week weinig gelopen. Eigenlijk nagenoeg niet. De dinsdag wasScreenshot_2015-03-17-20-49-50[1] voorlopig m’n laatste (uitloop) rondje die eigenlijk voor de maandag gepland was, maar door omstandigheden was dat er niet van gekomen. De dinsdag ging het heerlijk de bedoeling was ergens tussen de 5 en 7 te lopen het werd door een inschattingsfout van de route een ronde van ruim 8 kilometer (beter gezegd een kleine 9). de volgende ronde van 12 stond gepland voor de woensdag.

Op de woensdag wilde nog snel wat boodschapjes doen, in de winkel werd ik behoorlijk duizelig. Al voelde ik me al op m’n werk niet heel super, maar dacht niet dat het heel ernstig was… Maar het kon natuurlijk ook zijn omdat ik trek in eten had. dus snel naar huis om wat te eten, alleen ging ik met niet echt veel beter  voelen. Dus dan maar niet hardlopen. Omdat ik me een stuk warmer voelde dan normaal, ook maar m’n temperatuur gemeten… die was een halve graad hoger dan normaal, wat direct betekende dat ik ook op de donderdag niet zou mogen lopen. Dan maar in het weekend lopen… kort samengevat, ik heb nog geen meter weer hardgelopen tot vandaag omdat de verhoging maar niet wilde weg gaan.

wat doe je dan op de laatste dag van het weekend, juist een taart maken. een wedje verloren dus maar aan de bak en aangezien ik er dan niet van mag snoepen direct maar 2 gemaakt… ééntje waar ik wel van mag snoepen. Je moet toch iets doen als je niet mag lopen…
20150322_202441[1]  20150322_203206[1]

nu20150321_161730[1] hopen dat het ik in week 13 mij beter ga voelen zodat ik toch nog (redelijk) fit aan de start kan gaan staan in Zandvoort

Een gedachte over “Rampweek 12

  1. Wat vervelend dat je je nog steeds niet helemaal lekker voelt! Taarten bakken is een erg goede optie als je niet mag lopen, of gewoon wat andere dingetjes doen waar je anders niet aan toe komt. Hopelijk kun je snel weer lopen en toch een beetje fit aan de start van de Zandvoort Circuit Run verschijnen. Beterschap!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s