Week 13 – deel 1

De week begon waar de eerdere week eindigde. Nog steeds niet fit al moet ik eerlijk zijn er zat verbetering in… Ik had geen verhoging meer. Hoe ik dat wist zonder een thermometer (die was ik vergeten weer mee te nemen uit Groningen), net zo als dat ik voelde dat ik een verhoging had en de thermometer pakte voor bevestiging.  Luisteren naar je lijf.
maar helaas betekende het nog wel niet lopen tot minimaal vrijdag! en dat was een hele opgave, mede ook omdat ik zondag de Zandvoort Circuit Run zou gaan lopen.

dus wat heb ik gedaan de tot en met de zaterdag, weinig qua sport. Wel m’n huisje opgeruimd. Want ik kreeg de zaterdag een slaper en dan moet m’n huisje er wel netjes uit zien. Maar helaas als chaoot dat ik ben is dat niet helemaal gelukt… je moet ook niet meerdere dingen tegelijk willen doen. Desalniettemin kon ik m’n gast wel ontvangen. maar tijdens het opruimen de tijd een klein beetje vergeten en net iets te laat op het station aangekomen en ik moest het eten ook nog maken… ofwel deze gastheer was niet echt in vorm en daar baalde ik wel enorm van.

maar goed er uit eindelijk toch nog een gezellige avond van gemaakt, met thee, taart, brownies, bananenbrood en een film voordat we gingen slapen op naar de laatste dag van de week en dus Zandvoort Circuit Run (12K)….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s