Zoals ik eerder had verteld in een eerdere blog, had ik zondag nacht slecht geslapen dit zette zich eigenlijk in mindere mate door naar de maandagnacht waardoor het mij niet verstandig leek om een post-race ronde te doen. Wat eigenlijk wel de normale gang van zaken is voor mij. De imagedinsdagnacht was bijna weer hetzelfde als zondagnacht, met dien verstande dat ik dinsdag weer een verhoging had van een hele graad Celsius. Dus ik mocht volgens de hardloop regels niet lopen. Dit omdat dit slechte gevolgen kan hebben voor je hart.

Woensdagnacht wederom onrustig geslapen, maar bij het wakker worden had ik een heel vervelend gevoel. Een gevoel dat ik elk moment in janken uit kon barsten. Maar goed, je moet gewoon aan het werk en dus gaan met die banaan. Al werd het gevoel alleen maar sterker. Met een aantal mensen gepraat en die zeiden, zet muziek op. Wat ik ook had gedaan, één nummer op repeat. Run van Snow Patrol. Een nummer die vaak wel wat los kan maken, maar helaas helemaal niks.  Tijdens m’n pauze kon ik nagenoeg geen hap door m’n keel krijgen, wel wat gegeten maar bezig geweest met een schrijfsessie. Kwam helaas ook niks uit.

Als schrijven niet helpt, muziek niet helpt. Dan is er nog maar een manier om m’n hoofd te verlichten. Juust hardlopen… tegen alle hardloop/sport regels in gewoon gaan. Was nog wel gewaarschuwd voor mogelijke hartcomplicaties die ik op zou kunnen lopen. Maar dat boeide me niet. Ik moest van dat gevoel af.

En wat is hardlopen toch heerlijk, vooraf nog wel het advies gekregen het rustig aan te doen en als het niet gaat te stoppen, maar het ging heerlijk. wilde voor 10-12K gaan, maar het is uit eindelijk 14.41 geworden. Na de loop had ik direct heel wat meer ruimte in m’n hoofd. Dat is dus echt een reden dat ik met lopen ben begonnen. Stress kwijt raken en dat was waarschijnlijk toch wel aan de hand. Al weet ik nog steeds niet waar de stress vandaan komt, maar dat zal zeker wel komen. Maar boven al, wat heb ik heeeeeerlijk geslapen, niet wakker geweest midden in de nacht.

Op goede vrijdag heb ik voor een keer helemaal niets gedaan op een paar boodschapjes doen na. imageEn de Zondag was de afsluiting van de week, eerst ’s middags een kleine wandeling gemaakt en pas ’s avonds een kleine ronde gemaakt. en dan zie je opeens achter in het veld over de weg een stel reeën oversteken. sprong over de een sloot heen en met volle vaart diep het land op. Ik ben tevens nog op de foto gezet door iemand die eigenlijk ook de zonsondergang aan het fotograferen was. dom vergeten te vragen of ik de foto’s mocht zien, maar ik was ook te druk bezig met het lopen terwijl de man meer foto’s ging maken van het de mooie rode imagelucht.

Wat een heerlijke afsluiting van de week en dan is het ook nog 1ste paasdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s