ik was al een tijdje bezig met het boek Extremely Loud & Incrdibly Close, maar na bij iemand geslapen te hebben is het boek kwijt…

en dan ben je op de helft!!!! En dat veroorzaakt toch wel enigszins een beetje stress. wpid-20141114_003523-1.jpgEn het erge is, ik kan normaal gesproken verschillende boeken door elkaar lezen en dan weet ik na een week/maand nog alles van het boek zodra ik weer aan het boek begin, maar nu nu ik van nood aan een ander boek zou moeten beginnen… omdat dit boek niet voor handen is… lukt me dat niet, ik kan me gewoon niet concentreren op een ander boek en dat is best wel frustrerend. Ik heb er al aan gedacht om het boek maar opnieuw te kopen, maar ik ben dan bang dat ik opeens 2 dezelfde boeken bezit. Maar ik wil eigenlijk nu wel weten wat Oskar meer beleefd dan wat hij in de film beleefd. Ik heb onderhand de film 2 keer gezien in twee maanden tijd en die is leuk, maar ik miste al behoorlijk wat, wat wel in het boek voor komt. Heel logisch natuurlijk. Je kun namelijk niet het gehele boek omzetten in film, want dan worden films heel lang en soms erg traag…

Dus eind conclusie! Ik moet er maar aan geloven en binnenkort maar weer naar Waanders in de Broere om het boek weer aan te schaffen…

2 gedachtes over “Boeken stress

    1. Ik behoef gelukkig geen nieuw exemplaar te halen en hoef ook geen lid te worden van de bibliotheek hier in Zwolle… Het boek is namelijk weer terug =) nu snel uit gaan lezen =) Voordat ie er weer vandoor gaat 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s