Ochtendhumeur

Als persoon kan ik ’s ochtends er slecht tegen dat er tegen me gepraat wordt. In het ergste geval moet ik ca. 3 uren acclimatiseren. Veel al maar max 2 uurtjes en in het gunstigste geval maar een uurtje. Vandaag was een grote uitzondering in de negatieve zin.
image

De bedoeling was, had ik begrepen dat ik ’s ochtends naar Hengelo zou gaan… niets was minder waar en moest gewoon binnen blijven. Geen ramp, want dat ben ik opzich wel gewoon en ik had toch nog genoeg werk liggen. Wat ik niet gewoon ben is dat er rond half 10 al iemand veelvuldig tegen mij gaat praten… waardoor mijn ochtendhumeur pas in de middag weg was…

Dankzij de zon en de heerlijke temperatuur buiten klaarde m’n humeur behoorlijk op. Totdat er een vervelend bericht op Facebook langs kwam en ik boos werd. Twee berichten aan vuil gemaakt en Facebook maar afgesloten. Had geen zin in negatieviteit.

Hoe fijn social media ook kan zijn, heel soms kan er een irritatie factor voorbij komen. Maar goed genoeg gezever en nu genieten van een mooie avond.

Natuurlijk blijft de vraag… Zal ik ooit van m’n ochtendhumeur afkomen? En een ochtendmens worden? Denk dat ik het antwoord wel weet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s