Het lag in de planning om de paasdagen lekker te gaan wpid-20150405_161631_rolderstraat.jpglopen. Maar dat maar half gelukt. De zondag eerst een korte wandeling gemaakt door het bos, maar ’s avond toch nog heerlijk een heerlijke loop gedaan. Eigenlijk was het de bedoeling om een lange afstand te doen, maar ik had geen reflectie materiaal/lampjes bij me dus ik moest rond half9 weer binnen zijn, dus net geen 7K gelopen. Maar dat heb ik dacht ik ook al verteld in een voorgaande blog.

De maandag toch anders gegaan dan de planning, uiteindelijk niet gelopen, maar wel heel gezellig gehad. De eerst volgende loopjes waren vervolgens op dinsdag en woensdag en dan heb je eigenlijk de donderdag ook wel weer zin, maar om nou direct 3 keer achtereen te lopen, dat zou iets te veel van het goede worden. Door luiheid? niet gelopen op de vrijdag, maar wel lekker aan het dansen geweest. Al moet ik ook eerlijk bekennen dat het lopen dinsdag en woensdag voor het gevoel niet lekker ging (al is het niet terug te zien in de getallen).

De zaterdag kwamen Iwan en Ria gezellig op visite en zijn ookwpid-fb_img_1428766573746.jpg blijvenslapen. Eerst gewerkt die dag, rond kwart over 4 heb ik hen getroffen in de binnenstad, uit eindelijk 2 films gekeken (er was toch nix leuks op de tv). en tussendoor even gezeten bij de startbucks toch heerlijk zo’n mok warme chocolademelk.

Zondag begonnen met de dag met het kijken van de Marathon vwpid-screenshot_2015-04-12-15-10-35.pngan Rotterdam en na de finish van de beste Nederlander zelf omgekleed en een leuke ronde gemaakt. Op een lekker tempo rondje Zwolle, Hattem, Zwolle gemaakt… 3 bruggen aan gedaan… de rode loper/treinbrug en de ijsselbrug en de spoorbrug nabij het station. Omdat we toch wel de 10mi. wilden aantikken toch niet direct naar mijn huis gegaan, dus toch nog een klein rondje erbij aangeplakt.
Ik loop nog altijd met RunKeeper en helaas was er een valse start, hij starte niet en na veel gehannes begon hij dan toch eindelijk de ronde te registeren vanaf Park Eekhout, ondertussen was er al 600m. gelopen. Omdat ik toch wilde dat we ongeveer op het zelfde aantal meters zouden uitkomen heb ik nog maar een rondje spoortunnel en spoorbrug gemaakt… nog ff een stukje op wedstrijdtempo lopen terwijl Iwan en Ria al aan het rekken strekken waren. En dan als zo vaak moet er aan het einde van de loop toch nog ff een foto genomen worden. Thanks zus en zwager voor een gezellig weekend.
wpid-1428844096312.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s