Hoofdpijn

image

~Hoofdpijn, pijn gelokaliseerd in en om het hoofd, is vrijwel altijd een onschuldige klacht. Hersenweefsel is gevoelloos. De oorzaken van hoofdpijn moeten dan ook gezocht worden in de spieren en banden rond schedel en nek, de bloedvaten, de hersenvliezen en de hersendruk.~ (bron Wikipedia)

Van Dale is iets korter in de omschrijving:
hoofd·pijn (de; v(m); meervoud: hoofdpijnen)
1 pijn in het hoofd

Wat kunnen deze internet sites het toch lekker kort uitleggen waar je last van hebt. En natuurlijk weet ik ook wel dat er niets ernstigs aan de hand is, alleen komt de hoofd met iets meer regelmaat naar boven dan zeg maar 3-4 jaar terug.
Het is vermoeiend. Vooral als je geen licht kunt verdragen en dat je niet scherp kunt zien als je überhaupt al iets in focus kunt krijgen. Ik prijs me gelukkig dat ik niet misselijk van m’n hoofdpijn word.

Helaas is het weer omgeslagen, al had ik de hoop na vrijdag dat het mij dit keer niet dusdanig zou beïnvloeden was ik wederom voor de gek gehouden door m’n eigen lichaam… Ik had zo graag m’n hoofd leeg gelopen, daar ben ik wederom aan toe. Maar dat ging zowel gister als vandaag niet. Ik hoop dat het morgen beter gaat…
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s