Soms doe je van die dingen waarvan je achteraf denkt… Ben je nu helemaal gek geworden!

run 42.195K

Sinds afgelopen woensdag denk ik nog steeds waar ben ik aan begonnen??? nog 169 dagen te gaan… en dan is het 11 oktober… de laatste dag van mijn vakantie, maar ook de dag om m’n vakantie met een klapper af te sluiten.

Ik heb me namelijk ingeschreven voor de Marathon van Eindhoven!!! Dus nog maar iets 169 dagen om te trainen voor m’n eerste marathon… ik moet dus nog een beetje door trainen, mijn langste afstand is 25K en hier moet dus nog 17,195km bij… maar daar heb ik minder dan 5 maanden om naar de 35K toe werken en nu nog even een sponsorpagina opzetten voor KWF-kankerfonds.

ik zal jullie dus op de hoogte blijven houden van mijn vorderingen.

9 gedachtes over “Lampjesstad It Is

  1. Goed bezig! En inschrijven voor een loop moet je zeker doen, dat geeft je namelijk extra motivatie en wellicht heb je wel eens gehoord van een runners high… maar dat gevoel is geweldig! Alleen voor dat gevoel na een evenement zou je je al in moeten schrijven =)

   Liked by 1 persoon

    1. Die kun je zelfs al na een evenement loop van 5K krijgen. Bij trainingen krijg je heb idd pas na (middel)lange afstanden 15/20+ afstanden. maar voor een evenement gelden net weer andere regels in je hoofd (in ieder geval bij mij).

     Like

      1. wedstrijdspanning zul je zeker hebben dus ik denk dat het daar wel mee te vergelijken is. Het enige voordeel van lopen is dat je altijd wint en dus altijd een geweldig gevoel overhoud aan de loop zodra je de finishlijn over gaat.

       Liked by 1 persoon

  1. Daar heb je helemaal gelijk in Sanne. Maar de spanning is er in ieder geval al wel. maar die 5 maanden ga ik m’n stinkende best doen, want ik zal en moet deze afstand lopen 11 oktober 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s