Weekoverzicht 17

Maandag 20/4

De dag na de Cascaderun waarbij ik de intentie had om een uitloop ronde te doen. Maar toen ik thuis weer thuis was had ik even nergens geen zin meer in. En ben wpid-1429962243352.jpgbezig geweest om een raceverslag op papier te zetten. Even het hoofd bij de dag er voor en zodat het dinsdag overgetikt en geredigeerd kon worden voor de blog. En het loopje uitgesteld tot de volgende dag. Maar ik had ook nog wat ongemak van m’n rechter been, zou ik dan toch te hard/ te mooi gelopen hebben?

Dinsdag 21/4

Na 18u zou de week voor mij alweer doormidden zijn. heerlijk een lang weekend in het vooruitzicht. De sfeer op het werk was nog steeds stressvol en dus was ik om 18u weederom te kapot om überhaupt de loopschoenen aan te doen, plus dat ik wat ongemak had van m’n rechterbeen. Zowel m’n quadriceps als m’n hamstring speelden weer es een keer op. Het is nu wel echt zeker, die mooie lange passen aan het begin van de loop zondag en de snelheid was iets te veel van het goede.
dus lekker muziek aan en lekker tikken, maar dat ging iet wat langzamer dan de bedoeling was. Het tikken en redigeren ging iets langzamer dan normaal, want ik had op den duur 4 gesprekken open staan… heel leuk populair zijn 😉 hahaha… van de 10,5 pagina’s had ik nog maar 4 in m’n blog gezet.

Woensdag 22/4

De voorlaatste dag van het werk van deze week, toch nog wel stressen… maar dat hoort bij deze periode. zeker als er een keuring op stapel staat te gebeuren. En ’s avonds zouden mijn moeder en haar vriend terug komen van hun vakantie en dus moest ik na m’n werk direct nog even snel wat dingen opruimen… want ook daar had ik de afgelopen dagen geen puf voor. En dan krijg je een app rond 4 uur dat ze rond 5 uur in Zwolle zouden zijn. dus dubbel stress, ze zouden pas rond 5 uur door de douane zijn, hadden ze verwacht. Maar daar in tegen kon ik er ook niets meer aan doen en moest ik het maar laten gaan, en toen ze er waren maar wat opruimen… En ondertussen had ik me ook nog eens ingeschreven voor de Marathon van Eindhoven, mijn eerste Marathon ever. Echt iets wat ik ongeveer 3 jaar geleden al wilde doen een marathon lopen en dit jaar gaat het werkelijkheid worden.

Donderdag 23/4

De laatste dag van de werkweek en ’s avonds met m’n moeder en haar vriend naar het Noorden des Lands. Qua werk niks anders dan de 3 dagen ervoor. Maar de laatste dag van stressen. ’s Avond nog naar de “nieuwe” IKEA geweest in Zwolle. Want uit makkelijkheid zouden we daar eten… maar was het er rustig! Heerlijk! snel door de winkel heen lopen naar het restaurant en dan haal je daar eten voor 3 personen van ca. 11 euro!!!! Hoezo dit kan goedkoper? En het is ook nog goed ook. De planning in m’n hoofd gemaakt voor de vrijdag.

Vrijdag 24/4

Ik was es een keer lekker vroeg wakker en dat voor een vrije dag dus even wat eten en om 11 uur bezig met m’n blog en daarna kon ik wel gaan lopen. Alleen duurde het tikken en redigeren van de blog toch wel een stuk langer dan dat ik gewend was. Ik was zeker tot 15u. bezig. Daarna nog even naar Winschoten geweest om vervolgens te gaan eten en klaar te maken voor de dansles. Wat weer heel leuk was en ik begin eindelijk maar toch nieuwe delen een beetje door te krijgen, maar daarentegen vergeet ik opeens weer oude vertrouwde delen =\
Maar wederom weer geen tijd genomen om te lopen…

Zaterdag 25/4

vandaag ging het dan eindelijk gebeuren! uitlopen hoefde niet meer wwpid-screenshot_2015-04-25-13-50-29.pngant de Cascaderun was bijna een week geleden dus gewoon weer een leuk loopje doen… dat loopje werd een zoektoch van hoe te lopen in Veendam… heb een klein rondje over een industrieterrein gemaakt wat achteraf niet meer nodig was, want daar was de fietsersoversteekplaats niet meer. dus dat werd even zoeken, maar uiteindelijk toch nog in weer bij het startpunt uitgekomen. Waardoor er toch nog ruim 17K op de teller kwam te staan. Snel onder de douche om vervolgens naar een zeer gezellige verjaardag te gaan. Maar oi wat had ik weer een last van mijn rechter been. Kon niet fatsoenlijk bewegen. Dus dat wordt niet de volgende dag nog een rondje doen, als ik maandag maar weer een klein rondje kan doen (5K – 5mi)
’s avonds nog bezig geweest met op facebook en andere dingetjes en met messenger van Facebook en WhatsApp.

Zondag 26/4

En toen was het zo maar 3 uur ’s nachts dat ik aanstalten maakte om naar bed te gaan, dus het was na 3’en dat ik eindelijk es sliep… en dan word ik zo maar om 8 uur, ja 8 uur! wakker op een zondag! Dat is echt niet normaal meer! de laatste keer dat ik om 8 wakker werd op een zondag kan ik me al niet meer herinneren. Maar ik was dan ook klaar wakker. En dan zie je dat er al weer 85 ongelezen berichten in de WhatsApp-groep zijn. Dus direct maar even bijlezen, en dan blijken de kleuren die bij de personen horen gewijzigd te zijn (ook heel logisch want ik heb een update laten uitvoeren van mijn telefoonsysteem) maar goed één van de kleuren was van m’n zus en dacht alleen die was vroeg wakker tot dat er een naam viel die niet thuishoorde bij mijn zus. Ik kijk eigenlijk alleen naar de kleuren van wie het schrijft en niet naar de namen (te veel werk). verder eigenlijk niets gedaan behalve wat WA’en en bezig met blogs lezen en één schrijven. De dag is eigenlijk nog niet om, maar ik verwacht niet veel meer te doen op de zondag. Wat eigenlijk wel heerlijk is.

fijne avond en tot blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s