Ik begin steeds vaker oja momenten te hebben. Iets wat ik wel wist, maar op een of andere manier is het uit m’n hoofd gelopen. Tevens ben ik op zich wel een vergeetachtig persoon, sleutels zijn toch wel het grootste probleem… maar eigenlijk vind ik dat nog niet zo’n heel groot probleem, want dat heb ik eigenlijk al wel jaren. En vast velen met mij.

Maar vandaag gebeurde mij iets wat ik nog nooit heb gehad, op de weg terug van mijn lunch pauze (ik eet veelal mijn lunch thuis), moest ik van mezelf snel weer terug naar huis. Want als lunch had ik de overgebleven soep van zaterdag en brood… maar er schoot iets door mijn hoofd. Heb ik wel het gas weer uitgedraaid? En ik kon me niet herinneren of ik dat nou wel of niet gedaan had :\ ik wilde eerst doorlopen maarrrrr, nee stel dat ik het gas nog wel aan heb staan en de pan met het laatste restje soep staat nog op het fornuis, dat kan hele grote problemen veroorzaken…
wat ben ik blij dat ik aan hardlopen doe en dus lekker heen en weer kan hobbelen zonder direct buiten adem te zijn… en natuurlijk was het fornuis uit en ben ik voor niets heen en weer gehobbeld…
Maar deze acties komen wel een beetje erg vroeg… zou oud ben ik toch ook weer niet??? dat ik niet meer weet of ik iets wel of niet gedaan heb??? en nee ik heb geen drup alcohol gehad! Als ik morgen nog maar weet hoe ik een middel lange afstand moet lopen 😉 zal ik nu alvast maar een post-it ter herinnering gaan schrijven…

fijne avond

12 gedachtes over “Ik word oud

  1. misschien kwam het door nog in de modus van een lang weekend te zitten… ik vergeet genoeg te doen ed. maar niet meer weten of ik het gas uitgedraaid heb… compleet nieuw voor mij 🙂

   Liked by 1 persoon

 1. haha ik weet niet hoe oud je bent, maar ik ben 30… okeeejjj 35…
  maar ik heb er ook al last van. zag laatst op tv dat dat niks met vergeetachtigheid te maken had, maar met het laten doordringen.
  geeft een gerust gevoel toch? haha 😉

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s