24 uur lang niet klagen, de uitdaging die ik was aangegaan op 5 mei om 17h50′, is me reuze meegevallen.

wpid-fb_img_1430841182978.jpgHet ging me eigenlijk makkelijk af, 16 uur en 10 minuten lang was toch alleen en van de 8 uur wat ik aan het werk was hoefde ik maar 6 uur en 20 minuten (anderhalf uur moest ik even rijden (collega was iets vergeten) en 10 minuten voor het einde van de werkdag was de uitdaging al voorbij) niet te klagen en daar had ik dus geen enkel probleem mee…. uiteindelijk kon ik het langer dan de 24 uur volhouden 🙂

Alleen was ik allang blij dat ik het maar 24 uur was en niet demopper_smurf 72 uur die Tessa nog dit jaar moet doen, als één van haar 52 uitdagingen. Want vandaag ging het een beetje boel mis, maar gelukkig heb ik een collega die ook graag klaagt, misschien zelfs nog wel een beetje meer… ze wordt namelijk ook wel mopper smurf genoemd… ofwel hadden we een heerlijke klaag/mopper middag. Dus de uitdaging van 72 uur zal mij zeker niet gaan lukken. Heeeeeeel veeeeel succes met die uitdaging Tessa.

12 gedachtes over “24 uur – het resultaat

 1. oohh wat goed! bij mij ging het in de eerste 24 uur al mis hoor! maar soms ook lastig wat dan klagen is… een collega vroeg of ik lekker geslapen had en ik zei van niet. toen zei die: je mag helemaal niet klagen! haha! blijkbaar ist of klagen of liegen… 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Oh wat een leuke uitdaging om 24 uur niet te klagen! Ik moet dat ook eens doen, soms sluipt het er langzaam een beetje in. Ik kan soms ook goed met een collega samen klagen haha, dan mopperen we allebei op dingen die tegenzitten m.b.t. het werk haha!

  Liked by 1 persoon

  1. Ik heb denk ik rond de 10 collegae en ze zijn allemaal vrouw… ben dus de enige man in het gehele bedrijf en dat is soms wel erg zwaar. Maar goed waar Charlie 3 angels had heb ik er zeker 10, hahaha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s