Wellicht een beetje raar dat ik over een damesloop ga schrijven. maar eigenlijk ook niet. Natuurlijk heb ik hem niet gelopen, te veel werk voor één loopje 😉
Dit jaar ging ik net als vorig jaar als supporter mee van mijn zus. Vorig jaar liep ze de 5K en dit jaar zou ze de 10K gaan lopen. Dus mocht ze langer genieten van de loop.wpid-marikenloop.png

Het weer zou erg gunstig zijn dit jaar, vorig jaar was het rond de 28gr.C. dit jaar zou het tussen de 14 en 16gr.C. worden. Super hardloop weer dachten we. De zon scheen heerlijk alleen werd het voor het gevoel warmer dan wat we dachten. Als toeschouwer hadden we het in ieder geval niet slecht getroffen.

Het leuke was wel dat omdat ik lid ben van een Facebook groep nu eindelijk andere mensen die lid zijn van die groep kunt ontmoeten. Wat dan ook gebeurd is en ik moet zeggen wat een feest is dat toch die loop en wat handig dat er gewoon een stand is waar je iedereen kan ontmoeten. Veel handiger dan  afspreken op een onvindbaar punt ergens bij de start om een bepaalde tijd. De stand is er de hele dag en zo kun je aardig wat meer mensen ontmoeten. En nou wil het geval dat we in de trein Nijmegen CS naar Nijmegen Heyendaal ILH’er al tegen kwamen aan het spelen met z’n camera. Erg leuk dat je iemand direct herkent van een socialmedia.

Daar aangekomen werd ik veelvuldig herkend alleen kende ik helaas niet iedereen. Soms blijken profielfoto’s toch iets lastiger te zijn dan dat je zou denken. Plus ca. 4.500 leden bij naam kennen is toch wel erg lastig. Plus het feit dat sommigen mij wel hebben actief bezig gezien in de FB-groep maar ik hen niet. Het voelde net als ik weer in het dorp was waar ik opgegroeid was, iedereen kende mij… maar ik kende maar een handje vol. Desalniettemin was het een zeer leuke en gezellige dag. Al was zuslief niet heel tevreden over haar loop. Qua tijd was er in ieder geval niets op aan te merken. Op naar Marikenloop 2016… maar eerst mijn 2e HM van dit jaar in m’n eigen woonplaats Zwolle.

11206618_10202960936984169_7048198609085695036_o 11270447_10202960938584209_2249358135609425463_o

6 gedachtes over “Marikenloop Nijmegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s