Weekoverzicht? Pinksterdag

Eigenlijk niets te melden over deze week… zwaar in een loopdip… alleen maandag wat gelopen… en daarna geen behoefte gehad aan lopen… al maakt het het hoofd leeg, kon ik me er vanaf woensdag niet toe zetten. Ik hoop dat ik me morgen (maandag) er weer toe kan zetten.

Waar ik maandag nog geïnspireerd werd door het loopevenement Marikenloop, hoe fijn het is om bij een loop evenement aanwezig te zijn… was dit na dinsdag volledig weg. en m’n hoofd loopt onderhand vol 😦

Daarentegen heb ik vandaag (zondag) een geweldig leuke dag gehad. Voor het eerst in de 10 jaar dat ik in Zwolle woon ben ik bij Wijthmenerplas geweest… wat een geweldig mooi recreatie gebied! En gezien m’n moeder en haar vriend bij mij waren zijn we daar een wandeling gaan maken en natuurlijk wat foto’s genomen.image

image image

image

Nadat we de ronde hadden gelopen zijn we de auto weer ingestapt om toch nog even naar het Engelse Werk te rijden en daar een klein rondje te doen… volgende keer een langer rondje, maar om alvast een impressie te geven wat hen te wachten staat 🙂

image

image

image

image

image

image

Morgen staat in ieder geval weer een ronde hardlopen op de planning… hopelijk zet ik het wel door.

13 gedachtes over “Weekoverzicht? Pinksterdag

 1. Het was een zeer geslaagde zaterdag en 1e pinksterdag. We hebben genoten. Wisten ook niet dat er zoveel mooie plekjes in Zwolle waren. Behalve de binnenstad, die vinden wij ook gezellig.

  Liked by 1 persoon

  1. Het is echt een prachtige omgeving. Al zie ik het eigenlijk al niet meer in het park Het Engelse Werk (kom er iets te vaak en dan begint het normaal te worden 😦 )
   Op naar meer mooie dagen 🙂

   Like

  1. En dat allemaal in de Overijsselse hoofdstad 🙂
   ik ontdek steeds meer hier in Zwolle.
   De foto’s zijn gemaakt met m’n telefoon… de foto’s die ik op m’n camera heb staan heb ik nog niet eens bekeken leven 🙂

   Liked by 1 persoon

      1. Voor een paar jaar terug ben ik al een keer eerder in NB geweest en inderdaad het is een prachtige omgeving. We zaten nabij de Belgische grens.
       Ben wel erg benieuwd naar Limburg. Lekker vakantie vieren in eigen land helemaal niets mis mee 🙂
       Ik zal zeker nog wel meer foto’s plaatsen 🙂

       Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s