Muziek #2 (Sample)

In mijn eerder post pakte ik 4 dezelfde nummers uitgebracht door 4 verschillende artiesten en in 4 verschillende uitvoeringen. Natuurlijk kun je als artiest ook gewoon samples lenen van een ander goed liedje…

het meest recente nummer waarbij dat gebeurd is, is “I Want To Rock With Somebody”… Mensen van mijn generatie en zeker daarvoor zullen direct weten over welk nummer ik heb. Misschien een aantal mensen van latere generaties die het ook weten. Maar goed wie het nieuwe nummer “(I Want To Rock With) Somebody” niet kent, zie het onderstaande YouTube filmpje.

maar goed waar komt wat stukje nu dan uit? de zin “I Want To Rock With Somebody” is eigenlijk “I Want To Dance With Somebody”. Dit nummer werd in 1987 uitgebracht door Whitney Houston. Natuurlijk denk je, je kunt me wel meer vertellen… maar ik kan het je natuurlijk laten horen 😉

En heb je het gehoord? Natuurlijk heb je het gehoord… en natuurlijk kun je er nog wel meer nummers bedenken die dit in zich hebben. Want beter goed gestolen dan slecht bedacht toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s