Muziek #3 (Hardloop Muziek)

Op alle muziek is er te lopen. Zo lang je het ritme kunt blijven volgen is het een goed ritme.
vandaag had ik de laatste twee uren op het werk muziek op wat niet iedereen zou kunnen waarderen en dat hoorde ik ook van mijn collega. Zij kwam alleen maar iets faxen, verder zat ik alleen. Dus op zich had niemand last van mijn muziek. Ze kwam binnen op het volgende nummer…

Dit nummer vind ik heerlijk om een snelle korte loop mee te starten. Ik krijg hier persoonlijk heel veel energie van =) en dus kon ik  er ook lekker op door werken… als verwijt over het nummer krijg ik… “Dit is toch geen muziek, er zit niet eens een melodie in”… kijk dat je de muziek niet kunt waarderen tot daar aan toe, maar muziek geen muziek noemen… gevalletje van een beetje jammer.

Een nummer waar dan wel weer een melodie in zit, maar welke video clip ze zwaar zou af keuren [als ze die al zou zien] en niet vanwege het geweld… is het volgende nummer… al zou ze tekst ook niet echt kunnen waarderen denk ik :-\

Het blijft een heerlijk nummer om op te lopen… “Take me to church”, daar ben ik met lopen mee bezig. Hardlopen & de buitenlucht is mijn kerk, ik behoef geen mens die mij verteld hoe ik zou moeten leven om Gods gratie te krijgen.

Dan heb je ook nog het nummer “Home” van Dotan, ik vind deze groep al een tijdje heel goed. En het nummer Home is dan dan ook echt een geweldig nummer. Tijdens mijn [tot nu toe] beste en laatste Zeven Heuvelen Loop en tevens derde editie van de 7HL hoorde ik dan ook dit nummer bij het finishen… Coming Home, het heeft niet beter getimed kunnen worden.

Ik houd enorm van nummers met een behoorlijke boost, vooral tijdens het lopen… het volgende nummer heeft dit zeker in zich, een goed nummer om lekker op door te stappen of net dat laatste sprintje tegen het einde van de loop in te kunnen zetten.

En dan heb je ook nog eens een nummer die eigenlijk alles zegt voor een hardloopwedstrijd aan… iets wat elke hardloper doet eigenlijk tijdens de loop is jezelf een beetje verliezen om maar zo snel mogelijk naar de finish te gaan.

2 gedachtes over “Muziek #3 (Hardloop Muziek)

    1. Als er meer op de administratie zitten dan is er geen muziek aan en eerlijk gezegd ik kan ool niet altijd dergelijke muziek aan. De stemming moet er naar zijn zeg maar. Maar donderdag was die er en ik moest ff tempo maken met een eenvoudige klus en dan vind ik sowieso tempo muziek wel lekker 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s