Drukke weken

Eindelijk zijn de extreem drukke weken voorbij. Ik ben vooralsnog niet in de weggelegd om 6 dagen in een week te gaan werken.
image

Voor de een is dat een tweede natuur geworden voor de ander nog zeker niet. Hierbij is dan ook nog eens het probleem (voor mij tenminste) dat ik niet echt toe kom aan wat ik graag zou willen doen.

Ik heb wel de serie friends weer eens gekeken, maar daar hoef je weinig voor te doen behalve wakker blijven. Voor meer dingen had ik ook niet zo heel veel puf. Al heb ik wel leuke dingen gedaan.

En natuurlijk heb ik ook nog wel wat gelopen, maar niet de trainingen die ik wilde doen. Nog maar 1x een zeer pittige interval training gedaan en de langste afstand wat ik gelopen heb is nog maar 12K. Voor velen al een behoorlijke afstand, maar ik had graag al weer ongeveer 25K gelopen.

Qua lopen heb ik vorige week mogen ruiken aan het trailen. En wat is dat een leuke ervaring om met een groepje mensen die je alleen digitaal kent door de bossen en de Soesterduinen te lopen. Heuvel op heuvel af door het mulle zand… maar daarover in een andere blog meer.

image

Dat is dus de reden dat ik ca 3 weken niets van me heb laten horen. Maar to be continued… heb nog genoeg blog ideeën opgedaan in die 3 weken alleen moet het nog verwerkt worden.

2 gedachtes over “Drukke weken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s