ik heb dan nog wel 4 blogs in draft staan, maar daar de inspiratie een beetje kwijt is om deze af te maken… back 2 basic en gewoon schrijven over mijn trainingen… dan komt de rest wellicht ook wel weer 😉

Maandag 27 Juli voor het eerst weer eens weer op de maandag gelopen en soms lukt het je een figuur te lopen. Nooit dat het bij me opgekomen was dat de ronde die ik wel vaker liep een figuur was tot ergens in maart. Toen werd ik er namelijk op gewezen.
27 Juli, omdat op 28 Juli het 12 jaar terug was dat mijn oma overleden was wilde ik het figuur perfectioneren en dat is redelijk gelukt.

hart ronde 27 juli 2015

maar bij thuis komst stond er verschrikkelijk nieuws in een forum. Een zeer bekende, de motivator, van de groep was plots niet meer. Hij is tevens blogger en er staan een aantal ontroerende berichten op zijn blog. Maar ook zeer motiverende teksten. Wie nog zijn teksten zou willen lezen? Dat is nog altijd mogelijk, zijn blog is nog steeds de lucht. Jeroen, ik zal je missen.

Dinsdag 28 juli deze datum blijft tot mijn dood in mijn geheugen gegrift en ik zal er altijd bij stil blijven staan. Op deze datum is 12 jaar terug mijn oma overleden aan borstkanker. Op 27 Juli 2003 stonden mijn zus en ik nog gezellig op Les Champs Elysees in de regen de Tour Karavaan binnen te halen op 28 Juli kreeg ik om 7 uur ’s ochtends een telefoontje van mijn moeder dat onze oma onverwacht overleden was. Waar de vooruitzichten goed leken, bleek haar lichaam de chemokuur toch niet aan te kunnen. De complete reis kan ik me nog herinneren inclusief de storingen. maar we waren op 28 Juli thuis om onze moeder te ondersteunen.

Woendag 29 juli net als de dinsdag eigenlijk een rustdag, meer een verplichte rustdag dan een rustdag die ik zelf ingepland had. Ik was namelijk zo moe dat ik na het werk en eigenlijk nog voor het eten een uurtje geslapen heb wat eigenlijk niet hielp om toch nog in mijn loopkleding te hijsen en m’n gebruikelijke woensdagronde te gaan lopen.

Donderdag 30 juli Dat was weer een dag van trainen. Maar dan nog altijd met Jeroen in gedachten. Tijdens de training spotify aan en m’n Coldplay afspeellijst aan en met random startte de playlist toch met een bijzonder nummer. Jeroen heeft de eerste zin van dit nummer in een van zijn blogs gezet ter na gedachtenis aan zijn vrouw, welk hij nog steeds mistte.
De training desalniettemin lekker en weer een nieuw stukje Zwolle ontdekt, wat wel betekende dat ik offroad moest beetje vreemd, maar gewoon door gaan. Het is uiteindelijk een rondje van 12K geworden op een voor mij redelijk rustig tempo.

ronde woensdag 29 juli 2015

Vrijdag 31 Juli omdat ik de dag er voor gelopen had, vandaag dus een rust dag genomen. Al zou ik wel 2 dagen achtereen kunnen lopen, maar op zaterdag zouden we als groep individueel een ronde gaan lopen ter nagedachtenis aan Jeroen, zouden dit drie dagen gaan worden van training. En als hardloper moet je je lichaam en je limiet kennen. Al was dit in het verleden geen probleem, ik heb namelijk al wel eens 4 dagen achtereen gelopen, zou het deze week in verband met de vermoeidheid geen goed iets zijn.

Zaterdag 1 Augustus Na het werk nog even gebeld met een goede vriendin, die een beetje emotioneel was. Maar daarna toch begonnen met mijn zaterdag / in memoriam rondje. Dit keer begon ook Coldplay te zingen (wel een mix speellijst), maar dan met Everything’s Not Lost. Heerlijk nummer die je herinnerd dat hoe moeilijk sommige dagen ook zijn het is nog niet over. Op de CD [ja ik ben nog onwijs ouderwets] heb je ook nog een hidden track en ja dat was ook op spotify zo, dat was ik even vergeten. En die had ook zo zijn boodschap…

hoe zwaar dat deze ook is, spreekt Coldplay/ zingt Chris Martin ook hier weer filosofisch zoals het is. helaas was ook direct het laatste nummer wat ik hoorde, want ik was vergeten mijn blue tooth headset op te laden en dan ben je nog geen kilometer onderweg *oeps* maar zo kon ik eigenlijk wel beter m’n hoofdleeg maken. En ook vandaag zeker niet ontevreden over mijn 16,5K

ronde zaterdag 1 aug 2015

Alleen na m’n loop grote schok, als redelijk verslaafde aan m’n smartphone deed deze opeens gek. heel gek nadat ik toch nog een paar app berichten had verstuurd. De kleuren klopten niet meer, de telefoon reageerde niet meer zoals dat normaal is. Dus dan maar een herstart… Euhm dat ging niet zoals het hoort… een rare flits en vervolgens een zwartscherm, indicatielampje brande wel even… maar het beeld bleef zwart, dus daar ligt het onderdeel dat redelijk vergroeid is met m’n lichaam in een bakje rijst. Dit in de hoop dat er zweet in gekomen is en ik deze zondag weer kan gebruiken, want anders aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah…

Zondag 2 Augustus is it a life??? om 14u. in ieder geval niet… nou ja het beeldscherm niet… aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

4 gedachtes over “Back 2 Basic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s