Wat ben je eigenlijk onthand? Nee meer verslaafd… als je telefoon het opeens niet meer doet. Voor Facebook heb je opeens je laptop weer nodig. Whatsappen gaat opeens niet meer… wel lekker rustig, maar toch ook enigszins een klein beetje onrustig.

Maandag 3 augustus

De ochtend dat ik extra alert was op m’n wekker (gelukkig heb ik die nog), want normaal wekt m’n telefoon me. En natuurlijk ben je dan voor de wekker aan wakker… weer eens wat anders dan 100x snoozen ; -)

Tussen de middag op de fiets naar de KPN XL winkel, het duurde even voordat ik aan de beurt was. Uitgelegd wat er aan de hand is [geen beeld, wel aanraak reactie] en ik mocht weer gaan zitten. Net toen ik wilde gaan vragen hoe lang het nog ging duren, want ik moest wel weer aan het werk kwam er iemand op me af. Telefoon moest opgestuurd worden, dus leentoestel mee en weer snel naar het werk.

WhatsApp wel geïnstalleerd om te zien of ik nog iets gemist had en dat bleek genoeg. Ruim 500 berichten gemist (meren deel van een app-groep)

Dinsdag 4 Augustus

kleine twijfel wat ik zou gaan doen vandaag een duurkoop of een interval. Om de conditie omhoog te krijgen en eigenlijk ook om sneller te worden… het sneller worden heeft voor mij geen prioriteit meer. Ik vind mezelf rap genoeg als geeft het wel een kick om je tijd te verbeteren. Toch maar gekozen voor een interval en lekker alles geven in 400m. met een korte rust als toetje. En dat heerlijk 10x, wat geeft dat een heerlijk gevoel.

interval dinsdag 4 aug 2015

Woensdag 5 en donderdag 6 Augustus

Lekker niets gedaan qua lopen.

Vrijdag 7 Augustus

Het was toch wel tijd voor een kort rondje, maar het was best wel warm dus besloten om ’s avonds te gaan lopen en ik moet zeggen… het ging bagger. Niet direct, de ademhaling was goed (liep zonder muziek, juist om daar extra op te letten gezien het toch nog wel benauwd was), maar na een tijdje begon ik toch last te krijgen van een pijntje. Niet van de enkels, knieën, kuiten, schenen, hamstring of quadriceps, maar van mijn linker long. Iets hoger en ik was heel benauwd geweest, want dan had ik gedacht dat het m’n hart was geweest. Maar eigenwijs als dat ik ben, gewoon door gelopen in een mooie trainingstijd voor een 5K.

loopje vrijdag 7 aug 2015

Zaterdag 8 Augustus

Ik heb mijn telefoon weer terug. Ondanks dat ik blij was dat ik weer bereikbaar was gaat er toch niets boven m’n eigen Samsung. Ik kwam er door Spotify achter dat de lener een KPN Smart 400 was, ik wist niet eens dat KPN eigen smartphones had.
Beeld doet het weer en tot mijn verbazing is de complete case vervangen. Echt top service Samsung en KPN (okay ben er voor verzekerd, maar toch, had verwacht dat ze alleen iets met het beeldscherm zouden gaan doen)

Zondag 9 Augustus

Geen trainingen vandaag.

6 gedachtes over “Interval en 5K

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s