Vandaag, 14 Augustus 2015 was de dag. de dag dat ik dacht of ik helemaal gek geworden was.
Het was de dag dat deze slaapjunk vroeg uit de veren ging. de wekker ging om 10 voor 7 af. Waarom om 10 voor 7? Omdat de bedoeling was dat ik voor 8uur gegeten zou hebben.
En nee ik hoefde niet naar het werk, vrijdag is namelijk mijn vrije dag.

Al moet ik zeggen dat ik het toch nog best moeilijk vond om m’n bed uit te komen en dus was het pas een half uur later dat ik naast m’n bed stond. maar m’n eten was voor 8 uur naar binnen gewerkt en dus zou ik om 9 uur kunnen starten.

3d small people - with a question mark

Omdat ik het gevoel had dat het benauwd zou worden, had ik me voorgenomen om vroeg te starten met hardlopen. Toch iets verlaat, want toen het rond 9 uur was, bedacht ik met dat ik een bidon vocht mee moest nemen. Want dan kan ik trainen om te drinken en lopen tegelijk. Tevens bedacht ik me dat ik nog wat gelletjes had liggen en dat moest ik ook maar eens testen, hoe makkelijk deze in te nemen zijn en of ze wel lekker zijn

bpm kmu 14 augustus 2015.

Dus volgens mijn horloge was de start daar dan eindelijk om 9h18′. Ik had me voorgenomen om rustig te beginnen. M’n hartslag ging te keer, want ik vond dit best spannend. De bedoeling was eigenlijk om rond de 6’/km te lopen. Dit is me uiteindelijk maar 5K gelukt. en om eerlijk te zijn eigenlijk dat al niet. in het begin kwamen er al pijntjes naar boven. pijntjes in de kuit en aan m’n schenen, zou dat komen doordat ik langzamer liep dan wat ik normaal doe? geen idee, maar naar verloop van tijd (nadat ik rond de 5’30″/5’40” liep) vervielen de pijntjes. Mijn voedingsschema (nee ik ben geen pro en doe alles op gevoel) was elke 5K drinken en elke 10K een gelletje. En dat ging redelijk goed, tot ik rond de 23K was, ik moest drinken en als je hoofd aangeeft dat je moet drinken dan doe je dat ook. Om 12h10′ kwam dan eindelijk het verlossende piepje… Training voltooid… wat waren die laatste 5K afzien, maar ik heb het voltooid… al moet ik zeggen dat ik best wel een beetje huiver voor de laatste 12.195m.

Route vrijdag 14 augustus 2015

Omdat ik spierpijn had heeft een vriendin/medeblogger Anouk me de tip gegeven om met de douche te eindigen met 5x  5 seconden warm – 5 seconden koud water. En ik moet zeggen, ik voel me lang niet meer zo oud als dat ik voor de douche deed.

Al huiver ik voor de laatste meters en met nog minder dan 2 maanden te gaan, is opgeven geen optie, ik ga vrijwillig een gevecht aan met een gezond lichaam voor anderen die een veel zwaarder gevecht aan moeten gaan vanwege die ziekte waar iedereen wel eens in z’n leven mee te maken heeft gehad/zal hebben.
Marathon Eindhoven I’m almost ready!!! Doneren aan KWF mag natuurlijk altijd, graag zelfs.

Al ben ik nu een beetje kapot, toch heb ik zin in vanavond.

gegevens 14 augustus 2015
en dit zijn dan de resultaten van mijn training van vandaag.

6 gedachtes over “Beetje kapot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s