MI5 Rogue Nation

Het heeft even geduurd voordat ik hier iets over wilde schrijven. De eerste indruk van de film was dat het een leuke film is. Maar ik vond dat ik er toch nog maar even over na moest denken…………


Wederom zullen mensen het waarschijnlijk niet met me eens zijn 😉 , maar ik blijf bij m’n eerste indruk. Het is een leuke film, zeker als je van dit soort films houdt. En de film wijkt niet af van de voorgaande films. Veel actie, vrouwelijk schoon, en het onmogelijke blijkt toch mogelijk?… Voor diegene die de voor gaande MI-films hebben gezien is het geen nieuws, maar het is eigenlijk gewoon de Amerikaanse tegenhanger van Bond, James Bond. Met nog meer bijzonder leuke gadgets 🙂 American Style zeg maar.

Maar goed een klein tipje van de sluier. IMF (Impossible Mision Force) wordt opgeheven, door toe doen van de CIA(-baas). Hunt wordt omdat hij gezien wordt als een gevaar voor de natie, statenloos verklaard en op den duur maakt het niet meer uit of hij dood of levend gepakt wordt. Maar Hunt heeft een andere Missie, namelijk een missie om The Syndicate eens en voor altijd op te rollen.

3 gedachtes over “Mission Impossible: Rogue Nation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s