its rest day

Verplichte rustdagen… ik kan natuurlijk wel gaan wandelen, maar dat doe je ook niet zo snel in de regen. fietsen even min. dus dan straks maar wat andere oefeningen (core oefeningen) gaan doen. Want ja echt op m’n gat blijven zitten is ook niet fijn…

nog maar 5 nachtjes te gaan… en ja de spanning loopt weer op…
Maandagavond mijn e-mail box aan het opruimen geweest en toen kwam ik een e-mailtje tegen. Het KWF Eindhoven team had mij een mail gestuurd op 21 september… OEPS!… of ik wel in een shirt van het KWF wilde gaan lopen, heb nog snel gereageerd dat als het nog mogelijk was ik dat wel zou willen doen. Maat direct doorgegeven en warempel ik krijg een mailtje terug dat ik het shirt op kan halen tijdens de lopersmarkt.
Ofwel ik loop zondag écht voor het KWF =) echt super!

Ik had het eigenlijk aan het einde van elke blog moeten doen, maar ik vind het drammerig overkomen… Maar toch nog even in dit bericht.
Mochten je een eurootje over hebben? dan zou ik het zeer waarderen dat je mij zou willen gaan sponsoren voor het goede doel het (Koningin Wilhelmina Fonds).

rest day

2 gedachtes over “5 nachtjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s