Dinsdag 26 Juli

De trainingsweek is vandaag weer begonnen… Na een rustdag op maandag nu weer vol aan de bak. M’n vrouw had overdag al gelopen en gezwommen samen met een vriend, ’s avonds was ik dan aan de beurt om even alleen te knallen. De planning was 7K in 6′, maar ik heb en had de gedachten dat als ik nou een 5K sneller loop (eigen tempo) is het toch ook goed… nou euhm.. het was iets sneller geworden dan eigen tempo… oeps…

En als ik dan naar de cijfers kijk, dan ben ik best trots op m’n gemiddelde hartslag…dat is al wel veel hoger geweest… En de ronde tijden zijn ook niet slecht (verre van eigenlijk)

Woensdag 27 Juli

Vandaag helemaal niets gedaan… met uitzondering van film kijken…

maar wel goed hardloop nieuws vanuit Zwolle in de brievenbus… onze eerste medaille als gehuwd koppel is binnen… helaas netto niet dezelfde tijd…

Wat houd ik toch van een goede comedy, maar helaas geen comedy… meer drama met een grote lach… Als comedy was de film niet geslaagd… maar met een cast als dame Judy Dench en dame Maggie Smith en ook nog Richard Gere was het geen slechte film om naar te kijken… Als behalve…

Donderdag 28 Juli

Bijna direct naar het werk aan het lopen gegaan… De training voor vandaag was een intervaltraining. Welke zeker goed ging. Mooie snelheden behaalt en gemiddelde snelheden om trots op te zijn.

We hebben samen 2/3 deel van de training af kunnen werken, omdat vrouwlief de ademhaling niet op orde kon krijgen. Maar ondanks dat toch erg trots op haar dat ze wel goed door gelopen heeft.

Vrijdag 29 Juli

Vandaag er wel vroeg uit, maar niet voor een training of werk. Vandaag gezellig met schoonzus en neefje naar de dierentuin (ZooParc) in Overloon.

En ik kan zeggen, mocht je naar een rustig park willen met veel dieren? Ga naar ZooParc. In sommige opzichten is het park misschien iets gedateerd, maar je loopt in het begin tussen de dieren (onderandere pinguïns, Emoes, Kangaroos en andere dieren) en verder heb je goed zicht op de dieren. Mooi om foto’s te maken. En voor de kinderen zijn er rimboe/klimpaadjes aangelegd.  Tevens kun je in het begin voor je kind een speurtochtkaart kopen voor €2,= en het hele gezin heeft er plezier van [als je als ouder mee mag doen tenminste ;-)].

Aan het eind van de middag waren we weer thuis, waarna we naar Wageningen zijn gegaan voor een om ruiling van een aromatherapie apparaat die de dag er voor gekocht was. En toen we weer opweg waren naar huis kregen we telefoon van de Mitra… De Hertog Jan Ongekend 3 was binnen… Dus die ook maar direct gehaald.

Om vervolgens een heerlijke maaltijd te nuttigen en film te kijken.

Zaterdag 30 Juli

Vandaag een rustdag ingepland…

Zondag 31 Juli

Voelde me niet heel top… tijd op het toilet moeten zitten en misselijk…

Maarrrr, we gaan lopen… Wat we dan ook gedaan hebben. Het ging niet zo heel lekker. Bij mij zelf deed m’n maag raar en vrouwlief had last van zware benen…

En opgeven is wellicht geen optie, maar is soms lichamelijk toch wel beter. Ondanks dat het niet zo heel fijn ging we beiden niet echt op tempo hebben kunnen komen hebben we er toch nog 7,5K uit weten te persen en dan is het motto toch nog echt… beter iets dan helemaal niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s