Waarom deze keer 2 weken in 1 bericht? Heel simpel, omdat er in week 31 geen trainingen zijn geweest.

Maandag 1 t/m vrijdag 5 Augustus

Een geweldige week, veel op de planning gehad, maar er is niets van gekomen. Niet vanwege regen of iets dergelijks, maar vanwege een simpel maar zeer vervelend iets. Migraine. En als ik migraine heb dan kan ik helaas niet lopen. Hoe graag ik het ook wil.

Ben je dan ook niet naar het werk geweest? Jazeker wel, met een lekker donkere zonnebril van m’n vrouw op ‘lekker’ naar en van Zwolle rijden.

Zaterdag 6 Augustus 

Migraine is er nog steeds al is het wel al een stuk minder, maar dit keer na het werk niet terug naar huis… maar door naar Groningen. Daar vierde Henk zijn 61ste verjaardag. Wat heel gezellig was. 

Zondag 7 Augustus 

De wekker ging om 9u. deze ochtend, want de intentie was om redelijk vroeg te starten met hardlopen. Dit omdat we ruim 2 uur wilden lopen. Ook omdat we naar Zeehonden crèche Pieterburen zouden gaan. Helaas was m’n migraine nog niet weg en was ik ook te moe om te gaan lopen. Al is vermoeidheid geen goed excuus is migraine mijn inziens dat nog altijd wel.

Dus vandaag lekker alleen naar Zeehonden crèche Pieterburen. 

Wat is het daar veranderd zeg! En we hebben daar ook nog een kijkje achter de schermen mogen nemen. Reuze interessant. Mocht je een keer in Groningen zijn, neem er een keertje een kijkje.

Na de zeehonden crèche zijn we naar het de theefabriek gegaan voor een heerlijke kop thee (en ook natuurlijk wat thee gekocht)

En de week was goed afgesloten.

Maandag 8 – Vrijdag 12 Augustus 

De migraine werd wel wat minder maar in de loop van de week ging het over naar “gewone” hoofdpijn. En Vrijdag dan eindelijk weer gelopen. En dat gezellig met Bjorn. En we hebben de 15K aan getikt. En ondanks de hoofdpijn (die ook niet weg ging met het lopen) was het wel heerlijk.

Na het douchen, nog even naar de winkel geweest om wat ingrediënten op te halen om zelf Oreo’s te maken. Wat wel aardig gelukt is

Zaterdag 13 en Zondag 14 Augustus 

Op de zaterdag heerlijk rust genomen en wat Olympische Spelen gekeken. Op de zondag een beetje laat uit bed en daarna rustig klaar gemaakt om een klein rondje te lopen op een lekker stevig tempo. Wat resulteerde in m’n vrouw haar eerste 5K onder de 30 minuten van dit jaar. Op naar nog meer.

Hierna de tv weer aan voor de OS en omdat er op den duur toch nog even iets anders. Nog even Ice Age 3 gekeken om vervolgens weer terug te keren naar de OS. Weer op naar een nieuwe week…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s