Dag #2


Ochtend

6u45′: de wekker gaat weer. Maar niet om te wegen ed. Dat mag morgen weer… best moeilijk om nu niet te wegen. Ik heb zo’n hoop op goed resultaat. Al zal ik de eerste 2 dagen waarschijnlijk  minimaal afvallen. Er gaat natuurlijk meer afvalstoffen weg dan dat er aan voeding binnen komt. Plus ik zeik me een ongeluk (gisteren 13x).

Toch stiekem gewogen en idd 60.9kg. Minimale afname van het gewicht. Dus op naar de gel. Ik heb me bedacht ten aanzien van gisterochtend… hoop dat het vanmiddag weer anders wordt. Maar ik vind de gel niet meer lekker = / maar even goed doordringen en dan hebben we dat ook weer gehad. Cafeïne pil er in en verder met het ochtend ritueel. Onder het tandenpoetsen wordt ik een beetje misselijk en heb het idee dat alles naar boven komt. Maar gelukkig valt het mee

7h30′ laatste pil er in welke naar honing smaakt. Absoluut geen probleem voor mij. Heerlijk gewoon. En het misselijke gevoel trekt ook weer snel weg.

8h00′ onder het autorijden mijn eerste Shake op en zonder fruit/groenten smaakt ie ook heerlijk.

Alles in de koelkast gedaan op het werk en weer heerlijk werken.

10u00′ even smoothie gepakt om de lekkere trek te stillen.

10u40′ tijd voor thee met zonder koekjes 😦 😉


Lunch

13h00′ snel m’n shake in elkaar gezet, beetje smoothie erdoor en schudden maar… maar eerst m’n gel op oe bah… brrrr… pilletje er in (cafeïne) en daarna de shake opgedronken. Even naar de auto kabeltje halen om m’n telefoon op te laden en langs de jumbo om wat gedroogde abrikozen en cherrietomaatjes te halen.
Daarna m’n pollen ingenomen. En weer aan het werk.


middag

14h00′ heerlijk nog wat smoothie en argi drinken en gedroogde abrikozen eten… Wat zat ik daar toch in te vreten… euhm en nu stoppen dacht ik.

Eigenlijk geen verdere bijzonderheden. Geen honger gevoel zoals op dag #1… redelijk voldaan gevoel. Toch kreeg ik opeens een appje… Morgenavond half 9… euhm en wat dan? Kreeg geen antwoord daarop.


Avond

18u00′ snel naar de auto en op naar huis. Onder het rijden nog wat van m’n kauwbare smoothie gedronken of moet ik zeggen gegeten.

19u10′ thuis aangekomen heeft m’n lieve schat een verrassing voor me. Morgen om half 9 ’s avonds ga ik sporten bij de sportschool om de hoek. M’n lieverd heeft er al een abonnement lopen en nu ik ook de eerst komende 3 maanden en waarschijnlijk ook wel langer 🙂 maar dat zien we dan wel weer 🙂

19u30′ m’n laatste gel van de dag, dacht ik… maar ik kreeg het heugelijke nieuws dat ik gisteren gespijbeld had en ik vandaag nog eentje mag :-/ bleek dat je 4 gels op mag drinken in plaats van 3… oepssss.
En omdat ik blijkbaar aan het afvallen was (al was het minimaal) het programma iets omgegooid. Vandaag wel warm eten. Joepie… 

Heerlijke pasta met groenten gehad en een cheeseburger  (kaasburger /vegaburger)… Wat smaakte dat toch heerlijk…

Even Harry Potter aan, ja we kijken Harry nu als serie… De film wordt zo stop gezet en de volgende dag wordt er verder gekeken… En dan het goede nieuws…
“Neem jij nog even je laatste gel van de dag?”

En weet je wat het gekke is… hij smaakte best goed…

Dag #2 zit er op. Op naar dag #3.
Forever, genieten is een keuze. Zoals een vriend veelal zegt.

Welterusten en tot morgen. 

5 gedachtes over “#2 Project Forever

  1. Officieel vanaf vandaag pas weer warm eten, maar doordat het de verkeerde kant opging gisteren al een warme maaltijd gehad.
   De eerste 2 dagen zijn dan ook verschrikkelijk lastig, maar daarna gaat het beter 🙂

   Liked by 1 persoon

    1. Mijn vrouw heeft het zelf ook gedaan ja, maar dan om af te vallen. Het is ook zeer heftig de eerste 2 dagen. Maar bij haar vlogen de centimeters er van af en de kilo’s idem. En de beloning van het eten na twee dagen (bij mij dan 1 dag) is des te groter, je geniet nog meer 🙂

     Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s