Dag #4

Een dag later dan de planning mijn verslag van gisteren.
ik moet zeggen dat ik heerlijk had geslapen, na zo’n stevige en heerlijke maaltijd. en de nieuwe dag mocht wel weer van start gaan.


Ochtend

De ochtend startte net als de ochtenden er voor om 6u45′ maar deze ochtend ging alles anders dan de dagen er voor. Ik wilde me wegen, maar dat mag eigenlijk niet. Dus ook uiteindelijk niet gedaan. Vervolgens naar de keuken en ik wist even niet meer wat ik moest doen. Dus maar weer naar de badkamer en m’n tanden gepoetst en dan bedenk je opeens wat je moet doen. Ik moest m’n aloë vera innemen voor het tandenpoetsen…

Dus de smaak van de aloë vera was iets minder fijn dankzij de mintsmaak in m’n mond. Maar het begint echt te wennen. Vervolgens maar snel verder met het ochtend ritueel. vervolgens zei dat m’n vrouw zich ook wel weer eens een keertje wil meten. Dus dat ook nog snel gedaan en wat blijkt (eindelijk ziet ze het nu weer terug in de cijfers) haar omvang neemt af alsmede het gewicht.

Snel de tas bij elkaar gepakt en dan bedenk en de honing pil ingenomen. en gaan met die banaan.

Op het werk weer tomaatjes, komkommer en druiven gepakt om tussen door te snoepen en zo gaat het werk wel goed 🙂


Lunch

Dan kom je er achter dat de melk op is, gelukkig drinkt m’n collega ook plantaardige melk dus die heb ik even heeeeel lief aangekeken en ik mocht wat van haar gebruiken. Natuurlijk zal ik een pak melk voor haar weer meenemen (al hoeft dat niet, zegt ze. maar zo durf ik haar nog een keertje lief aan te kijken 😉 )

Heel groot van het vloeibare drinken is dat je snel naar buiten kan voor een wandeling of iets anders doen. Dit heb ik even op een stijger gezeten.

wp-1473424761359.jpg

na een tijdje weer doorgelopen en zo langs de bekende highlights van Zwolle gelopen. Helaas te kort tijd om even naar het prachtige klooster te lopen, dan maar een andere keer.


Middag

toch wel lekker die tomaatjes en komkommer + smoothie op m’n bureau. Al eet ik natuurlijk niet constant. dat kan ook niet anders wordt er geen werk gedaan. maar als ik lekkere trek heb, wel fijn dat er iets staat.

de middag ging vrij snel voorbij en zag vlak voor dat het tijd was dat mijn vrouw naar Zwolle aan het komen was. wat leuk dan kunnen we samen nog even Zwolle in  en gezellig uiteten gaan. Wat we dan ook hebben gedaan. Natuurlijk zijn we langs de boekhandel Waanders in de Broere geweest en daarna naar nog wat winkels 🙂


Avond

Als eind van de dag zijn we heerlijk uit eten geweest bij Vito’s en we hadden het de serveerster wel heel lastig gemaakt. Want heel toevallig (???) wilden we beide hetzelfde eten. Komt bijna nooooooit voor *ahummm*

Na het eten toch nog even langs de Media Markt, want mijn lieverd had een nieuw telefoonhoesje nodig. om vervolengs naar huis te gaan.  Thuis nog een shake in elkaar gezet en daarna naar bed gegaan. Want morgenochtend lekker weer naar de sportschool.