dag #5

En dan is het al weer vrijdag en dag #5 van (Project) Forever. Het gaat snel en ben dus al over de helft. Wie had dat gedacht dat het zo makkelijk zo gaan.


Ochtend

De ochtend begon eigenlijk gewoon 4x vandaag, drie keer wakker geweest vanwege een droge en pijnlijke keel. Uiteindelijk voor de 4e keer wakker geworden met een hoofdpijn erbij. Met andere woorden, mijn idee van de dag ervoor om lekker te gaan sporten heb ik maar het raam uitgegooid en ben wat langer blijven liggen om nog een beetje extra uit te rusten.

Om 9uur toch echt het bed maar uitgeklommen en mijn ontbijt genomen. en om half 11 precies op tijd was ik bij de kapper. M’n haar weer een stukje korter om vervolgens lopend naar huis terug te keren.

Onderweg schoonzus en schoonvader nog tegengekomen die wel bij de sportschool vandaag kwamen.


Middag

een klein beetje een inactieve dag gehad en dat moet ook wel een keertje kunnen. rustige dagen moet je ook gewoon een keertje hebben. lekker thee gehad en de shake met de lunch. Q-music op de radio en ik de blog van gisteren nog uitwerken. En de avond was eigenlijk net zo rustig. Weer een stukje Harry Potter gezien (half uurtje?).

 


Avond

het avond eten was weer heerlijk gemaakt door mijn geweldig lieve vrouw, die mij dan ook super goed begeleid met het Forever Project.

Verder voel ik me geweldig goed op de verkoudheid, pijnlijke keel en hoofdpijn na dan… maar dat is hopelijk zondag weer voorbij, want dan lopen we de Bridge to Bridge in Arnhem.

Welterusten en tot morgen (hopelijk)

3 gedachtes over “#5 Project Forever 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s