Dag 6 en 7

Dit keer maar het weekend in 1 bericht. En dan ook nog twee dagen te laat.


Zaterdag / dag #6

Ochtend

6u45′: Ik mocht weer wegen en meten. En ik was vantevoren zeer teleurgesteld in m’n lichaam, dacht dat ik weer afgevallen was. Maar ik heb er wel wat cm erbij heb gekregen… En ik ben zelfs iets gegroeid… Dus de teleurstelling was te voorbarig…


meetresultaten

Even ter vergelijking van links naar rechts meting 1-3
Arm (rechts):   27cm.       26,5cm.  27,5cm
Borst:                 87,5cm.    88,5cm.  88,5cm
Taille:                 76cm.       77,5cm.  76,5cm
Heupen:             86,5cm.   84cm.     84,5cm
Bovenbeen:       46cm.      47cm.     47cm
Kuit:                     34cm.      33,5cm.  34cm
Gewicht:            61,1kg.     60,4kg.  61kg

Ben ik een tevreden mens? Ja. Ik zie dat ik op sommige punten er cm bij krijg en op sommige stil staan.  En gewicht is terug op dag 1. Nu volhouden met de 800kcal avond eten.


Toch voel ik me nog niet helemaal fit keelpijn nog steeds en bij het wakker worden had ik zelfs geen stem. En die neus… verschrikkelijk gewoon. En nog steeds doodmoe eigenlijk


Gelukkig was het rustig op de weg en kon ik zonder enige moeite en gekkigheden in Zwolle komen.
Op het werk nog wat druiven gegeten. Wat is dat toch lekker. En dan krijg je chocolaatjes aangeboden… dat moet je mij aanbieden! Maar met pijn in m’n hart heb ik het vriendelijk afgewezen. Ik moet zeggen. Dat valt me wel steeds zwaarder. Al is het fruit wel heel lekker (en gezond) maar een koekje of chocolaatje……….

Maar de ochtend wel weer goed doorstaan.


Lunch

Vandaag bestond de lunch uit……
Tromgeroffel…. jawel een Shake….

Verder heb ik een rondje gelopen in Zwolle. Want ik moet minimaal 30 minuten per dag bewegen 😉


Middag

Soms gaan 2 uurtjes snel, maar vandaag ging het wel heel snel. Het werd opeens nog druk ook. Maar des te sneller weer naar huis :-).

Een van de klanten was dan ook nog familie die vanuit Groningen de kousen bij ons laat aanmeten.

16h00′: snel naar huis en achter me aan reden m’n ouders. Want ze zouden bij ons blijven slapen. Omdat we zondags de Bridge to Bridge zouden gaan lopen en ze wilden even kijken. Ook om de gezelligheid te snuiven in Arnhem. Gezien Arnhem nu de 72ste feestweek/Airborne herdinkingsweek (bevrijding van Arnhem 1944)  in gaat.

Rond 19u30′ heerlijk gegeten. Heerlijke pasta met daarna nog een Shake en 20 minuten later m’n laatste pilletje innemen van de dag.

Nog een gezellige avond gehad, met de jostiband op tv en daarna vroeg onder de wol. Want zondag weer vroeg op.


Zondag / dag #7


Ochtend

8u00′: en de wekker gaat weer. Snel op en het luchtbed leeg laten lopen (want ja, je laat oudere mensen toch niet op een luchtbed slapen). Vervolgens snel m’n ontbijt genomen (shake) en de nodige pillen 😉
M’n ouders waren een half uurtje na ons op, zij hebben rustig hun ontbijt kunnen nemen en rond kwart voor 10 zaten we in de auto richting Arnhem. Ondanks dat we in de buurt wonen, wilden we toch vroeg zijn. Dit omdat we dan nog gratis kunnen parkeren 😛

In de (Eusebius) Kerk onze eerste startnummers halen en lekker relaxt rond gekeken en gezien hoe het alsmaar drukker werd. Rond half 12 was er een M&G bij een ijssalon waar wij dan weer oude bekenden van Ik Loop Hard hebben gezien. en wat gaat de tijd dan eigenlijk wel snel.

Nog voordat we het doorhadden mochten we al aan de start verschijnen. Dit jaar hadden ze het parcours veranderd en ik moet zeggen het was een prachtig parcours. Op sommige plekken iet wat smal, maar wat heerlijk om door de natuur te lopen en over de belangrijkste brug van de Arnhemse Geschiedenis (John Frost Bridge). En wat was het heerlijk om weer een geweldig mooie wedstrijd met m’n vrouw te lopen. Iets meer tijd nodig gehad dan we hadden verwacht, maar door die extra tijd wel extra kunnen genieten van de omgeving.

Terug bij de finish, snel de schoonouders gebeld om te vragen waar dat ze waren, want nu zouden we nog de 3mi met schoonmoeders lopen. Zij had ons tweede startnummer opgehaald en na een half uurtje pauze mochten we weer. EN het was absoluut niet vervelend!

Al kijkt ze denk ik wel iets anders tegen mij aan nu… al zegt ze het niet, maar ze zal wel denken… wat een zeiksnor zeg met z’n rustig aan blijven dribbelen als het niet meer gaat. niet gaan wandelen…… maar ik weet nu waar m’n vrouw der eigenwijsheid vandaan heeft 😉

En na ruim een half uur zagen we weer de finish alleen was er een addertje voor schone mamma, ze moest nog eerst de brug op om hem daarna weer af te gaan. En binnen de 35 minuten heeft ze haar eerste wedstrijd volbracht. Wat net geen 5K was… but who cares. We zijn trots op haar.

En dan komt het besef dat we geen lunch op hebben. Dus tijdens het graveren van onze medailles dat nog snel genuttigd.

20160911_184734.jpg

En dan is het al weer snel avond. En moet het avond eten op tafel. De bedoeling was Nasi maar het werd kip Tandori. Snel te doen en ook nog smakelijk…

Rond 8 uur gingen m’n ouders weer richting huis en wij lagen lekker op tijd in bed… Na het kijken van de tweede aflevering van Heel Holland Bakt.

 

(De laatste 2 dagen en het resultaat volgt snel)

2 gedachtes over “#6 Project Forever 

  1. Waaw ik ben het hier heel aandachtig aan het volgen, ik start volgende week met de Clean 9 van Forever en ben heel benieuwd! Al hoop ik wel dat ik er meer door af val!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s