Omdat ik nu wat achter lig, ook van de laatste 2 dagen maar een blog in een keer…

Maar omdat ik niet stop natuurlijk met aankomen zullen er ook nog weer meer blogs komen over project Forever…


Maandag


Dag #8

6u45′ opstaan het het ochtend ritueel mag weer beginnen. Vandaag de voorlaatste dag van de 120ml Aloë Vera ’s ochtends. En het staat me steeds minder tegen. Misschien ook omdat m’n smaakpapillen niet goed werken door de verkoudheid. Shake gemaakt voor in de auto… Het is eigenlijk niets nieuws meer. Jullie lezen het constant en wat doet het met mij? Het wordt routine, de normaalste zaak van de wereld. Fruit mee (appel en kiwi), dat natuurlijk niet vergeten en zeker niet de druiven vergeten.

Al moet ik wel iets bekenen. Mijn vrouw/begeleidster weet het wel. Maar ik heb tussendoor weer op de weegschaal gestaan…. En de teleurstelling die ik zaterdag had, hakte een vandaag enorm in… 59,7kg. Dat was ronduit een zware / een hele zware teleurstelling.

Ja, afvalstoffen verlaten het lichaam en ja ik heb zondag gelopen en ja de voeding was overdag niet om naar huis te schrijven… maar toch meer dan een kilo kwijt…… nee, dat had ik niet gedacht en gehoopt.

Dus rond 13u00′ een appje. “Jij gaat zo wat eten halen!”. Wat dan? Waar moet ik aan denken? Bespreken we wel als je in de winkel bent, was het antwoord.

Jumbo: waar moet ik aandenken, maaltijdsalade of magnetron… kijk maar eerst bij de magnetron, salade is denk ik niet genoeg…


Lunch

Dit keer had ik maar een korte tijd om te lunchen en het was niet zo lekker… Een bak Nasi Goring van de supermarkt is niet heel smakelijk… Al was het wel heel erg vullende…


Middag

De middag ging ansich wel lekker snel, konden goed doorwerken. Maar toch duurt het vrij lang voordat ik dan weer bij m’n lieverd ben.

15u40′ weer lekker thee gedronken met een paar druifjes erbij… had je me 2 weken eerder gevraagd wil je druiven bij de thee had ik je heel raar aangekeken, maar ik moet zeggen dat het een lekkere (gezonde) combinatie is.

18u00′ de boel afsluiten en snel naar huis…. euhm wat is het druk op de weg… De vakanties zijn nu echt voorbij…


Avond

En dan is het alweer rond half8. Snel de auto parkeren en lekker sporten bij de sportschool. Wat is dat toch lekker. Nieuw apparaat ingesteld (shoulderpress) en wat is dat ding zwaar. Wel lekker, maar oi wat zwaar. Had er wel wat moeite mee. Maar m’n sportleeftijd is gelijk gebleven 🙂 screenshot_20160918-153408

Na het sporten lekker gedoucht en op naar huis om wat te eten. Vandaag heerlijke pasta met Kip Tandori, dat was overgebleven van zondag… En wellicht klinkt het erg gek, maar de combinatie is heerlijk. En om de maaltijd maar extra af te maken, nog twee heerlijke vega burgers na…

En dat allemaal onder het genot van een Harry Potter and the Half Blood Prince. En dan moet ik m’n Shake natuurlijk niet vergeten 🙂

Na even HP gekeken te hebben gaan de poezels naar beneden en wij gaan naar bed.

Op naar de spannende dag morgen…


Dinsdag


Ochtend…

6u45′ en nee ik ben niet vrolijk. Ik moet weer wegen en ik zie er enorm tegen op. Vooral gezien het gewicht van gisteren. En ja… sinds een lange tijd heb ik weer eens een ochtend humeur… En ja dan moet mijn schat van een vrouw het een beetje ontgelden.

Bij het wegen… was ik blij verrast ik was weer gewoon op gewicht was. Na het wegen meten en daar was ik ook nog zeer tevreden over.

Na het met snel aankleden en m’n humeur was al weer een stukje beter. En weer op naar het werk. Wel weer heel druk op de weg. Plus weer wat file op de weg, helaas =(

Lekker gewerkt ’s ochtends en het eten riep rond kwart voor 1.


Lunch

13u00′ Vandaag voor de lunch??? Nog een halve bak Nasi Goreng en nog wat Kip Tandori Saus van zondag en dan smaakt de Nasi Goreng toch een stuk beter. En natuurlijk de heerlijke Shake.


Middag

》14u00′ In de middag ging het werk ook lekker. En weet je de koekjes op tafel tijdens de pauze deren me niet eens meer. Alleen staan er ook chocolade flikken op tafel, dat vind ik toch iets minder… als chocolade verslaafde is dat wel een hele straf. Maar ik ben er van af gebleven.

》18u00′ snel naar de auto en naar huis. Thuis even nagedacht over wat te eten en na lang dubben werd het pannekoeken 🙂 dat was een hele tijd geleden… En er bleven 2 over voor tussendemiddag op de woensdag 🙂

Tijdens het eten weer een stukje Harry Potter gekeken om vervolgens weer op tijd naar bed te gaan.

Mijn schone mamma is lid van de bibliotheek en had zondag Harry Potter and the Cursed Child meegenomen. En ban er maar eens in begonnen en zo werd het snel half 12… Dus snel gaan slapen…


Resultaten


Even ter vergelijking van link’s het begin rechts het eindresultaat.
Arm (rechts):   27cm.       27cm
Borst:                 87,5cm.    87,5cm
Taille:                 76cm.       77cm
Heupen:             86,5cm.   84cm
Bovenbeen:       46cm.      48cm.
Kuit:                     34cm.      34,5cm.
Gewicht:            61,1kg.     61kg

Ben ik tevreden? Ja. Ik ben zeer tevreden. Zijn er achter gekomen dat we de taille iets te laag maten en dus eigenlijk m’n buikomvang aan het meten waren. Dus op m’n buik is er een centimeter bij gekomen… jeej…

Raad ik het mensen aan? Ja, maar wel met begeleiding. Je kunt het zo kopen inderdaad, maar begeleiding is essentieel hiermee. Zowel bij afvallen als aankomen.


Eind

Of toch nog niet helemaal. Nee, dit is nog niet het einde van Forever voor mij. Ik blijf de gel nog even door gebruiken en natuurlijk ook de Shake.

Dit is ook niet het laaste bericht die ik schrijf over Forever. Want zoals ik zei… ik blijf er nog wel even mee bezig en ja… die kilo’s moeten er nu hopelijl wel  bij komen. 🙂

Een gedachte over “#7 Project Forever

  1. Toch heb ik bewondering voor je hoor, ik hoop dat het echt gaat zoals je hoopt.
    Eerlijk gezegd denk ik niet dat dit iets voor mij is.. Ik ga het wel op mijn eigen manier proberen hoor 😉
    Wens je verder veel succes en ik blijf je volgen hoor!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s