Al heb ik de laatste tijd te weinig geschreven op deze pagina, maar ik hoop dat ik daar nu weer iets in kan veranderen… mijn lieve vrouw (Babette) heb ik namelijk ook aan het bloggen gezet. Een opdracht die ik haar gegeven heb, is als gastblogger haar verhaal over de Zevenheuvelennacht/loop te schrijven. Dit heeft ze lang uitgesteld, maar hij gaat er eindelijk dan toch komen…

Maar goed de titel van dit verhaal is Training… dan zou je zeggen dat ik het over training zou gaan hebben. Dan maar hier m’n relaas 😉

Trainen…

dat gaat soms niet echt vanzelf. Als je thuis komt van een lange werkdag heb je daar niet altijd even veel zin in. Zeker niet als het donker en koudddd is… Maar we gaan over een dikke maand de Stevensloop doen en de Halve Marathon als afstand. Dus we moeten wel. Maar we hebben nu ons als doel gesteld dat we elke maand minimaal 60K gaan lopen en dat lukt al aardig. Wel mede dankzij de langere duurlopen op de zondag. Gelukkig lengen de dagen weer en zal het steeds makkelijker gaan om ’s avonds weer naar buiten te gaan.

 

Voor de maand Januari hebben we het minimum ruimschoots gehaald met 71,6K. Als afsluiting van het weekend gaan we in ieder geval proberen vandaag (zondag 5 februari) rond de 17K te lopen.

Dus voor nu welterusten en tot gauw 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s