poging nr.3 om regelmatig een weekoverzicht te plaatsen

Maandag 30 Januari

Vandaag na het werk aan het bakken geweest, want ja als je jarig bent dan moet je wel even trakteren (toch?). Dus een appeltaart gemaakt en eigenlijk niet echt een appeltaart, maar een appelperentaart… wat eigenlijk iets meer tijd vergde dan dat ik had verwacht, maar ach moet een keertje kunnen…

m’n schoonmoeder wel geplaagd, door te zeggen dat ik geen zin had in bakken en dat ik maar op iets anders ging trakteren… ze had namelijk zondag aangeboden dat zij de taart zouden gaan maken… dus hadden we een hele leuke foto gezonden:

wp-1486305213238.jpg

Ze vond het niet zo heel grappig en noemde mij zelfs (aan de telefoon) lulhannes dat ik gewoon niet het aanbod had aangenomen dat zij een taart voor mij zouden bakken… Dus uiteindelijk toch maar een foto van de taart gestuurd:

wp-1486305213240.jpg

Toen ze de foto zag was het wel okay. Maar volgens mij vond ze het grapje echt niet grappig 😉

Dinsdag 31 januari

 

Goedemorgen 34ste levensjaar… De 40 komt nu wel echt dicht bij 😦 😉 maar op naar het werk… maar niet voordat ik m’n cadeautje had gehad van m’n vrouwtje en haar ouders… een paar nieuwe hardloopschoenen  (Asics Nimbus 19) 🙂
Eigenlijk wist ik al wat ik kreeg, want we waren vrijdag naar PK Runningshop in Dodewaard geweest en daar heb ik een loopanaliese gehad en daaruit kwam dat ik toch het beste op de Nimbus liep.

Bij PK Runningshop heel goed geholpen, eerste meld je je aan bij binnenkomst en dan zie je ook hoeveel mensen er voor je zijn. Daarna neemt de medewerker alle tijd voor de intake en kijken hij (/zij) naar alle schoenen die je mee brengt en luisterd naar het verhaal achter de schoenen. Om vervolgens een aantal paren op te halen waar je het op mag proberen. En niet op een stukje van (2x) 5-10 meter, maar je mag even (2x) 35meter hobbelen.

Ben dan ook zeer tevreden over de medewerker die mij (ons) geholpen heeft.

Op het werk waren de collega’s lovent over mijn appelperentaart en vonden de combinatie van appel en peer erg lekker in de taart en naar wat ik begrepen heb gaan een aantal dit ook proberen 🙂

Het was de bedoeling dat we ’s avonds zouden gaan lopen, maar doordat Babette last had van de kuiten hebben we maar besloten om gezellig mijn verjaardag te vieren met een kop thee en een gebakje

20170205_203954.png

Woensdag 1 Februari

Vandaag stond een rustdag op de planning en die hebben we dan maar lekker in ere gehouden.

Donderdag 2 Februari

Vandaag direct na thuiskomst omgekleed en een heerlijke interval gedaan. Van 1 minuut snel en 2 minuten rust…  En dat 15maal

.

En dus vandaag voor het eerst gelopen op m’n nieuwe sloffen… ik ben er dus heel content mee.  Op naar de volgende ronde… De planning is aanstaande zondag…

Vrijdag 3 Februari

Het lang weekend is gestart… ’s Ochtends eerst een verplichting waarna we boodschappen hebben gedaan in Arnhem  (Kronenburg). Tijdens de lunch (bij Subway) begonnen met het aanmaken van de Blog van Babette en het upgraden van mijn Blog. Na de verjaardagsboodschappen gegeten bij de schoonouders om vervolgens thuis te beginnen met bloggen… De Blog van Babette is ingepland en zal de volgende dag om 7u online gaan.

Zaterdag 4 Februari

’s Ochtends er vroeg uit, want we wilden nog even wat opruimen voordat de visite zou komen. Na het opruimen de appelperennotencranberrierozijnentaart gemaakt en tijdens het ovenwerk nog even de laatste boodschappen binnen gehaald.

Omdat ik een persoonlijke bonus aanbieding had van biologische volle melk (en dus een paar pakken ingeslagen). Krijg ik bij de kassa de opmerking, “met kinderen gaat er veel melk door he in een week”. Toen ik vertelde dat ik nog geen kinderen heb, was mevrouw nog meer verbaasd over het aantal pakken… ach ja… drinken/gebruiken nu eenmaal veel melk in een week. (Brinta, havermout, warme melk met honing) soms wel 2 liter op een dag… De de dame haar man is van boerenafkomst en beide drinken nooit melk……

Maar goed, weer thuis en de taart kon uit de oven… De bouillon was gehalveerd dus snel weer wat water erbij gedaan en het vuur op zacht gezet, gehaktballetjes erbij en even voor 3uur de groenten er in en de vermicelli erbij… Dus het eten was klaar voor deze avond. Om drie uur was bijna iedereen er en het werd een erg gezellige middag/avond… ’s Avonds toen iedereen, behalve mamma en Henk, weg waren moest ik nog even met Henk mee lopen… die had nog een verrassing voor me… hij had nog een oude (semi-professionele) platenspeler liggen en gezien wij platen hadden gekocht, maar nog geen platenspeler hadden vond hij het wel leuk om deze bij ons te stallen… zo werd ie nog eens gebruikt. Wij waren daar ontzettend blij mee 🙂 dus nogmaals DANK JE WEL HENK! Ik kan alleen maar concluderen dat ik zwaar verwend ben. Dank aan allen.

zondag 5 Februari

Lekkere brunch gehad met z’n 4’en en ondertussen een LP van Leonard Cohen luisteren 🙂 en daarna de LP van Kensington… wat is dat toch heerlijk geluid van een LP. Zo hoort muziek toch opgenomen worden.

Om half 2 gingen mamma en Henk naar huis en is Babette gestart met haar verhaal over de 7HL…

Rond 16u richting de schoonouders gegaan… we zouden hardlopend naar hun toe, maar door pijn aan de knieën en kuiten bij Babette hebben we toch maar de lange duurloop overgeslagen… dan komende dinsdag maar weer lekker hardlopen en maandag naar de sportschool (?)… ’s Avonds nog wat overgebleven taart gehad en heerlijk luisteren naar muziek en op internet bezig… En natuurlijk WIDM kijken van de dag er voor… want dat hebben we natuurlijk gemist 😉

Dus nu maar op naar een nieuwe week…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s