Dan ben je voor de wekker aan wakker… want vandaag stond er een lange duurloop op het programma. Bij het wakker worden was de wereld helemaal wit. Wat een mooi gezicht toch…

Vandaag staat dus een duurloop je op het progamma… Waar we vanwege de sneeuw een Lange Langzame Afstand (Long Slow Distance) van gemaakt hebben. We willen namelijk wel heel blijven tijdens een trainings loopje. 
Vanaf het begin gaat het wel lekker mooi rond de 7′ per kilometer. Maar na anderhalve kilometer toch nodig een plaspauze moeten inlassen. Echt niet helemaal mij, maar wat moet dat moet. En helaas moest ik daarna nog een keer. Het tempo ging na verloop van tijd er uit, mede dankzij de stops het ritme niet echt terug gevonden.
In Wageningen toch nog een beetje de sneeuw in gegaan… En een heerlijk over een bospad gelopen

Wat is de natuur toch wonderbaarlijk mooi. Dan maakt de snelheid toch geen donder meer uit.

Vlak voor de rijnbrug werd ik duizelig en liet ik Babette doorlopen en nam ik wat winegums in de hoop dat het een suiker te kort was. Weer bij haar komen was erg vervelend. Uitleg gegeven en toen de horloge uitgezet en een stuk gewandeld. Toen we nagenoeg op helling naar de Rijnbrug waren ging het wel weer en hebben we het lopen weer hervat. Uiteindelijk toch 20K uitgelopen, waar we zeer tevreden over zijn.

En zo zie je maar dat een ontbijt van 462kcal voor mij niet voldoende is ten aanzien van een verbruik van 1.160kcal. Nieuw leer momentje voor mij…

Tot de volgende keer 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s