Maandag 6 en Dinsdag 7 Februari

Deze dagen helemaal niets aan sport gedaan. Op de maandag was ik te moe om naar de sportschool te gaan en dinsdag was ik ook nog moe en had Babette nog last van de kuiten.

Woensdag 8 Februari

Vandaag na het werk direct naar de sportschool, geen excuses meer… gewoon gaan! Een les sprint gevolgd… Waarbij je constant doet alsof je de laatste meters nog moet fietsen naar de finish en dat een half uur lang met verschillende weerstanden… Na 10 minuten voelde ik m’n kuiten al wel goed en na 20 minuten m’n bovenbenen… maar als je dan klaar bent… gewoon weg heerlijk.

Maar ik was na dat half uurtje nog niet klaar vond ik.screenshot_20160918-153408 Nu nog even eGym, want dat was al weer een tijdje geleden. Ofwel even krachttraining. Omdat het alweer een tijdje geleden was, was ik even vergeten dat ik weer een krachtmeting moest doen. Alles in de plus ofwel ik mag zwaarder trainen dan dat ik al gedaan had een hele tijd geleden (paar maanden)… En dat voelde ik wel in de spieren na de training. alles trilde… Maar het leuke nieuws is, Lichamelijk heb ik de spierkracht van een 21 jarige ofzo iets 🙂

Na het sporten nog pasta gegeten en begonnen met Elementary. Amerikaanse versie van Sherlock Holmes (wel met Brits acteur) en dr. Watson is een vrouw voor de verandering. Wel grappig om te zien 🙂

Donderdag 9 Februari

Deze verwachting was dat ik met hevige spierpijn zou opstaan. maar dat viel reuze mee. Voel de spieren wel, maar daar is het ook mee gezegd.

Pas rond 17u begonnen de spieren, voornamelijk de borstspieren een beetje te zeuren… Dus dat wordt vrijdag nog wat met de HIIT…….

’s Avonds om half 9 nog heerlijk gelopen met m’n vrouwtje en dan mogen we ons zelf echt wel belonen met warme chocolademelk gemaakt van volle melk en cacao…

Vrijdag 10 Februari

Om half negen op om even te ontbijten met een bak Brinta. Om half 10 staan we dan ook klaar in de sportschool om ons warm te fietsen (10K) om vervolgens HIIT te doen. Dit keer was ie beter vol te houden dan andere keren. Al was ik wel aardig kapot na afloop… maar natuurlijk wel een coolingdown gedaan en wederom fietsen… tijdens de HIIT wel wat last gehad van de borstspieren en onverwacht ook iets van de beenspieren..

’s Middags boodschappen gedaan en cadeautje zoeken voor ’t neefje… want hij is zondag jarig.

Zaterdag 11 Februari

En dan gaat de wekker weer om half 7 om weer aan het werk te gaan… ik heb zo’n prachtige Daylight wekker van Philips, waarbij het steeds lichter wordt in de slaapkamer en je dus al een beetje wakker wordt voordat de vogeltjes beginnen te fluiten euhmmm….. niet echt helaas…. ik word pas wakker zodra de vogeltjes beginnen te fluiten…

Vanochtend een kleine verrassing, er lag weer eens sneeuw en het sneeuwde nog steeds… De straat bij ons was wel schoon, maar de rest van het dorp had nog weldegelijk sneeuw op de straat liggen. Dus of de gemeente was net zo overvallen door de sneeuw als ik of de gemeente lag nog een beetje te slapen of de gemeente heeft geen zout meer….

’s Middags begon het pas in Zwolle te sneeuwen en dus maar een beetje zout gestrooid. Want we moeten niet hebben dat er mensen voor de winkel vallen. Tijdens het naar huis rijden viel er gelukkig al geen sneeuw meer.

En dan ’s Avonds is het weer WIDM tijd. Om vervolgens een stukje Tatoo Fixers te kijken (waar we constant roepen “Wat Leeeelijk” 😉 )

Zondag 12 Februari

’s Ochtends vroeg op voor een LSD waar ik gisteren al een verhaal over gepost had.
En nadat we gedoucht waren naar neefje om zijn verjaardag te vieren. En zo te zien was hij goed verwend, hij had in ieder geval goed schik.
En zo loopt het weekeinde weer af en  begint de nieuwe week weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s