Maandag 13 Februari

 

Vandaag na het werk heerlijk aan het sporten geweest in de sportschool… eerst een kilometer warmlopen en daarna druk bezig geweest met de eGym /krachttraining wat weer heerlijk was.

Dinsdag 14 Februari / Valentijnsdag

 

Wat heb ik met Valentijnsdag? Helemaal niets. Ik vind het ook jammer van het geld om op deze dag een bosbloemen te kopen die soms 2-3x duurder is dan op een andere dag.

Maar wat ik wel echt super leuk vind. Zijn de kleine dingetjes…

 Maar goed helemaal niets doen is ook zo niet lief. Dus ben ik naar Rituals gegaan en iets leuks gekocht tussen de middag. ’s Avonds thuis was de bedoeling dat we zouden gaan lopen… maar omdat ik bijna geen pap meer kon zeggen toch maar op de bank gebleven en samen naar een film gekeken.

Woensdag 15 Februari

 

Net als de voorgaande dagen lekker warm gegeten tussen de middag, zodat we ’s avonds lekker kunnen sporten. Deze avond stond Sprint op het programma en eGym… met nog eGym in de benen was de Sprint wel erg zwaar en ik vernam ze ook heel erg tijdens de eGym zelf natuurlijk. Maar ondanks dat de meeste apparaten wel iets zwaarder gezet, met uitzondering van de abdominal crunch die heb ik juist lichter gezet omdat ik gewoon weg pijn in de rug krijg na 10 herhalingen en dan moet je er nog 5….

Donderdag 16 Februari

 De werkweek is al weer bijna voorbij en wederom ’s middags warm eten… Alleen waren we vergeten een dag van te voren iets te maken dus vandaag eten halen bij de Wok (& Go). Kong Bao Kip, heerlijk pittig. Tijdens de lunch even gezellig geskypet met m’n lieve vrouw om daarna weer aan het werk te gaan.

Na het werk thuis een kom Brinta gegeten en daarna heerlijk gelopen. Om na het lopen nog wat plakken brood te eten.

Vrijdag 17 Februari

 

Jeej vrije dag en dus lekker de sportschool in voor de HIIT… eerst lekker warmlopen en daarna waren we behoorlijk afgebeuld door de trainer tijdens de HIIT. Na het sporten de auto lamp vervangen om vervolgens door te gaan naar Breda.

Zoals een aantal van jullie weten ben ik al een tijdje bezig met m’n gewicht. En ben dus nu calorieën gaan tellen via de App FatSecret. Alleen kom ik moeilijk aan de calorieën die ik zou moeten halen. Ik kom soms wat aan en val dan ook snel weer af. Dat kwam dus mede doordat ik soms meer calorieën verbrand dan dat ik in neem. Forever is en was een goede start, maar nu dus naar Breda gegaan om advies te krijgen van Health Advies Breda om aan te komen. Dus nu nog m’n voedingspatroon nog mailen (+ macros) en dan stellen ze een gratis voedingsplan voor me op.

Om te starten zou ik, om m’n calorieën inname te vergemakkelijken, kunnen beginnen met een Gainer Shake. Wat ik dan ook heb gedaan. Want het is best frustrerend om ’s avonds om 22uur te zien dat ik nog 500-1000 calorieën in zou moeten nemen. De Gainer Shake op de dagen dat ik geen krachttraining doe, maar 1 maal innemen en op de dagen van de krachttraining 2 maal.

De pot poeder in auto gezet en vervolgens Breda ingegaan en waren we de G-Star Store ingegaan om eens te kijken naar de broek die Mari op Instagram had laten zien… En toen zagen wij in onze ogen nog leukere…

Ik was dan ook de eerste (volgens het personeel) die deze broek überhaupt durfde te passen in Breda [echt of verkooppraatje, ik ga voor echt 😉 ]. Ik vind hem wel super gaaf en iets waar ikzelf eerder aan voorbij gelopen was.

Zaterdag 18 Februari

 Buiten het feit dat ik vandaag wel moest werken en in Zwolle in de file kwam vanwege de vogeltjes markt was het een rustdag vandaag. Alles lekker relaxt. En dan lees je op internet (de Stentor) dat er een toekan ontsnapt was en meegegeven was aan de verkeerde persoon… OEPS… maar gelukkig was het dier de volgende dag al weer boven water…

Zondag 19 Februari

Laat van bed af gekomen… Want ja het is tenslotte zondag… Dus de lange duurloop hebben we omgedoopt tot een snelle 5K training en dat ging ook nog lekker ook. Na deze training nog heerlijk broodje ei gehad…

Happy running…. tot volgende week 🙂

2 gedachtes over “Week 07/2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s