Pest hekel heb ik er aan.

Je kunt gewoon niets. En dat bijna 2 weken lang. Op maandag en dinsdag wel naar het werk geweest. Op maandag nog geprobeerd te sporten, maar dat ging echt niet. En op woensdag me ziek moeten melden. En zo waren trainingen van de baan. Dinsdag de 28ste naar de huisarts geweest en die concludeerde de griep die al lange tijd heerst en ik moest gaan uitzieken. Ik moest wel (goed) blijven eten gezien mijn bouw. Eten deed ik wel, maar echt goed/normale hoeveelheden lang niet. Had al moeite met de helft van wat ik normaal eet…

Zaterdag 4 maart onverwacht visite. Mamma en Henk kwamen even op visite en hadden snert (erwtensoep) meegenomen. Daar was ik natuurlijk wel heel blij mee

Vandaag zondag 5 maart voor het eerst sinds bijna weken weer in de sportschool geweest. Lekker gelopen… maar nog lang niet de oude ik. Maar dat komt wel snel goed.

Snel op naar een nieuwe week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s