Road to B2B

Planning

De planning voor de Bridge to Bridge is iets veranderd. Vorig jaar liep ik 2 afstanden de 10 en 3 mi. Dit jaar zou ik alleen de 10mi gaan lopen. Maar door omstandigheden loop ik dit jaar ook de 10K erbij.

Zoals ik nu heb kunnen zien, loop ik voor de 3e keer op rij de B2B op een vernieuwd parcours. Niet meer 2 bruggen aan doen, maar nu nog maar 1. De Nelson Mandela Brug wordt genegeerd dit jaar. Nu alleen nog maar de John Frost brug beklimmen (en afdalen).

Planning

Dit jaar proberen weer dicht bij mijn PR op de 10mi te komen om vervolgens met Babette de 10K te gaan lopen. Of wel zo dicht mogelijk bij de 1uur en 6 minuten te komen op de 10mi.

Nu maar eerst weer lekker trainen voor dit doel.

birdge-to-bridge-nelson-mandela-nieuwe-route

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s