Maandag 24-12

Op deze maandag geen Marathon training, maar een rustig rondje in het kader van streak with shiva. Kort rondje van 3K gelopen. Daarna mocht ik lekker in mijn Bar werken 😉 dit keer met een redelijk nieuwe collega. Kassa een beetje uitgelegd en we konden gaan met die banaan. De verwachting was dat we het heel druk zouden krijgen. Maar met z’n tweeën was het lekker druk. Hele leuke momenten gehad met onze gasten en volgens mij waren ze wel heel tevreden (naar wat ik gehoord heb) en zo waren we eerste Kerstdag om 1.30 klaar met werken.

Dinsdag 25-12

Eerste Kerstdag. De eerste dag van de tweede week van de Marathon training… euhm toch maar niet, training uitgesteld naar morgen. Dit vanwege een beetje tijd nood… We hebben 45+10 minuten training en we hebben 30minuten de tijd en we moeten nog omkleden 😱 euhm… dan maar alleen de daily mile (3K) (uitdaging van @shivaz.life op instagram en morgen de eerste training van de week doen…
Verder een hele gezellige dag en avond gehad met schoonouders en moeder. Heerlijk gegeten en later thuis nog even fijn na geborreld.

Woensdag 26-12

Nog een kerstbrunchje thuis gedaan met m’n moeder en nadat zij naar huis is gegaan hebben we onze sportiviteit weer opgepakt… lekker rondje van 5K gedaan. Dit wilden we rustig doen, maar uiteindelijk hebben we zo lekker gelopen dat we eindelijk mijn vrouw weer eens onder de 30′ minuten hebben gekregen. Gaat het streak lopen dan eindelijk zijn vruchten afwerpen? De Garmin 645 geeft in ieder geval aan dat haar VO2 Max wel aanzienlijk verbeterd.

Helaas wel een beetje fout bezig geweest, wederom de marathon training uitgesteld….

Donderdag 27-12 / S5

Eindelijk was het dan zo ver, de eerste marathon training van deze week gedaan… dit was dan ook een interval. Het inlopen ging niet zoals het moest, mijn hartslag ging door het dak. ik kon niet in Z2 of 3 blijven zelfs Z4 was lastig. Maar er werd afgeteld door de horloge naar de daadwerkelijke interval en ik zat opeens in Z2 en kwam 3 rondes niet hoger dan Z3 en net als de vorige interval rende ik mijn benen onder mijn lijf en mijn hartslag bleef redelijk laag alleen toen ik bij de 4e ronde aankwam en ik enigszins uitgeblust was kwam ik pas in Z4 terecht… gelukkig daarna nog even 10 minuutjes uitlopen zodat ik weer een beetje kon herstellen 😉

Vrijdag 28-12 / S6

Aan het einde van de ochtend was het de bedoeling om een herstel training te doen van 45′, volgens de agenda van Garmin. Maar toen ik de horloge aanzette melde deze dat ik een 30′ herstelronde moest doen. Hmmmm, dan maar onze 5K ronde lopen dan komen we vast wel een heel end. Het mooie was, waar ik Donderdag zo’n problemen had om in Z2 te starten en nu heb ik ruim drie kwart van de training vol kunnen houden.

Zaterdag 29-12

Doordat ik aan het begin van de week geen marathon training had gedaan zou vandaag eigenlijk een tweede intervaltraining op het programma staan, maar omdat ik vrij moe was leek me dit geen goed idee. Dus vandaag alleen de daily mile gedaan met een afstand van 3K. Meer dan voldoende voor vandaag. De interval training verplaatst naar een week waar ik twee rustdagen achtereen zou hebben. Morgen maar weer de volgende Sessie (7) van de marathontraining doen 🙂

Zondag 30-12 / S7

Na een hectische week op het werk eindelijk een rustdag, morgen weer een dag/avond knallen op het werk en dan een lang (3 dagen) weekend midden in de week. Dus vanavond een klein beetje oudjaarsavond met mijn lieve vrouw vieren.

Maar vandaag een LSD van 90′ gedaan en 5′ uitlopen. Mijn schatje (haas) is vandaag meegegaan en heeft een onofficiële PR gelopen om de 10K. Deze moest in Z2 gelopen worden, wat voor ruim 54% van de tijd is gelukt. Heuveltje op ging m’n hartslag naar Z3 en tegen het einde bleef hij hier insteken. Dus de training is voor 54% gelukt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s