Marathontraining Week 4 & 5

Week 4 &5 al weer gehad van de training voor de NN Rotterdam Marathon…. het gaat snel… heeeeeel snel…

Alleen gingen de weken niet zo als ik had gewild.

Maandag 7 t/m Woensdag 9 Januari

De dagen liepen niet zoals ik wilde voornamelijk moe en om dan ook nog met je marathon training bezig te moeten en om vervolgens ’s avonds nog te gaan werken. Nope! De trainingen aan de kant gezet en gewoon hardgelopen en energie overhouden om te kunnen werken. En dat was aardig goed gelukt.

Donderdag 10 Januari / S12

Vandaag weer genoeg energie om weer te starten/ verder te gaan met de marathon training. Vandaag stond er een fartlek training op het programma. Dit ging volgens mijn inschatting wel aardig. Lekkere tempo wisselingen toe gepast dacht ik… Kijk ik vervolgens na de training in de app…. blijkt ik aardig constant tempo te hebben gelopen. wat dus eigenlijk betekend dat ik een snelle duurloop heb gedaan en dus was de training mislukt. hahaha. Nouja mislukt, wel 8,5K gelopen. Daarna nog eens 3K uitgelopen met vrouwlief.

Vrijdag 11 en zaterdag 12 Januari

Vandaag geen trainingen op het programma maar rustdagen, waar ik tegenwoordig actieve rustdagen van maak. Wat betekend minimaal 2K loop. Wat ik dan ook standaard met vrouwlief doe 🙂 Op vrijdag goot het pijpestelen of “raining cats and dogs” zoals de Britten zeggen. Maar ons hondje houdt absoluut niet van de regen.

Zondag 13 Januari

Vannacht na het werk, waar ik dit keer vroeg van thuis kwam, naar het mooie Groningen gereden. Dit omdat we ’s middags op verjaardagsvisite ‘moesten’ (is het moeten als het leuk is?)
Omdat we vrij laat gingen slapen, kwamen we ook wat later uit bed, wat er in resulteerde dat we iets minder tijd hadden om de lange duurloop te doen.

Dus dan maar vandaag een actieve rustdag en morgen maar de lange duurloop.
Vrouwlief liep dan ook in het mooie Groningse landschap haar snelste 1K (op haar Garmin Horloge). Ofwel haar PR’s worden steeds scherper gesteld dit jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s